FRANK Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Potreboval bych poradit v rozmeru 195/65 R15.Rozhoduju se mezi:-NokianWR (popr.WR G2) -Michelin Alpin A3 -Goodyear UG7 -Dunlop Sp Winter Nemuzu se porad rozhodnout.Zatim je to na hrane mezi Nokian WR a Michelin Alpin,ale nebranim se i jinym alternativam.. diky A to těch možností je ještě daleko víc: -Bridgestone LM25 -Continental TS810 -Pirelli SnowControl -Pirelli SnowSport -Pirelli SottoZero a Dunlop SP Winter máš taky ve třech variantách: -M3 -3D -WinterResponse a myslím si, že se žádnou z uvedených člověk nešlápne vedle.....asi nejrozšířenější z nich jsou podle mne: Dunlop SP WinterSport 3D GoodYear UltraGrip 7 (teď nově 7+) Michelin Alpin A3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Měl jse UG6 a včera jsem objedna UG7. Pro me to nej co jsem v zimě jezdil!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dajvr Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ja jsem se ted taky docela dost rozhodoval a narazil jsem na Pirelli SottoZero a myslim, ze to hodnoceni je nejlepsi, tak doufam, ze to bude dobra volba. Ma s nimi nekdo zkusenosti? Odkaz: http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...;ID=10612&m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ja dnes budu prezouvat. Tretim rokem Sava Eskimo. Sice jsou hlucnejsi a jizdni vlastnosti na suchu zadna slava,ale na snehu me jeste ve stychu nenechaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallace Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Nazdar bratři, chci se zeptat zda je možné přezout O1 na tyto pneu a jestli je nejaká zkušenost (jedná se mi hlavne o index nosnosti a zesilene provedeni) Odkaz: http://www.bestpneu.cz/pneu/3277/nokian-wr...16-94-h-xl.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Nazdar bratři, chci se zeptat zda je možné přezout O1 na tyto pneu a jestli je nejaká zkušenost (jedná se mi hlavne o index nosnosti a zesilene provedeni) Odkaz: http://www.bestpneu.cz/pneu/3277/nokian-wr...16-94-h-xl.html Hrome, proč zrovna index 94 ?? Já měl za to, že kombík má nejvyšší hmotnost 1880 Kg..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 zdarec Páni. Mám na autí Continentál Ts 810 a můžu vřele doporučit tichoučké perfektní záběrové vlastosti a dobrá trakce!!!!! Ale výdrž te pneu moc není ale za to svezení to stojí!!!!! Pracuji s pneu. a myslím že toto je jedno z nej!!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Co takhle Nokian WR G2 jsou letos nové, tak snad budou OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallace Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Co takhle Nokian WR G2 jsou letos nové, tak snad budou OK. Jo prave na ty jsem koukal ale maji vahovy index jenom 94.Jestli to neni zbytecne moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mam uz druhy rok Dunlop SP WinterSport 3D a naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mam uz druhy rok Dunlop SP WinterSport 3D a naprosta spokojenost. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Co takhle Nokian WR G2 jsou letos nové, tak snad budou OK. Jo prave na ty jsem koukal ale maji vahovy index jenom 94.Jestli to neni zbytecne moc. ...aha, jo takhle. No jestli potřebuješ nutně tyhle a seš za ně ochoten zaplatit, tak ti může bejt vyšší váhovej index ukradenej (u nižšího by to bylo přirozeně jinak) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Nazdar bratři, chci se zeptat zda je možné přezout O1 na tyto pneu a jestli je nejaká zkušenost (jedná se mi hlavne o index nosnosti a zesilene provedeni) Odkaz: http://www.bestpneu.cz/pneu/3277/nokian-wr...16-94-h-xl.html No možnost přezout na tyhle gumy je, ale proč nekoupíš na zimu 195/65 15??? To co dáš za toho Nokiana, tak za to máš v klasickým rozměru tu nejlepší zimní gumu, ať už Michelin, Dunlop nebo Continental, popřípadě GY. To je můj názor. Se zimníma gumama stejně žádnou parádu dělat nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 kurec, tak to tady pozoruji na 4 skupiny: GoodYear UG 7+, Pirelli SottoZero ( popř. SnowSport), Michelin Alpin A3 a Dunlop SP WinterSport 3D no vlastně 5, to jsou ty ostatní. Bylo by dobré udělat takový ten hlasovací proužek na první straně, jak je to u jiných vláken. Já letos nakonec zvolil ty GoodYear UG 7+, tak snad jsem neudělal blbost, padly mě ještě do oka právě Pirelli Snowsport. Ještě mám týden na rozhodnutí. Cena stejná 1700,- Ks a přezutí zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 zdarec Páni.Mám na autí Continentál Ts 810 a můžu vřele doporučit tichoučké perfektní záběrové vlastosti a dobrá trakce!!!!! Ale výdrž te pneu moc není ale za to svezení to stojí!!!!! Pracuji s pneu. a myslím že toto je jedno z nej!!§ Já si je letos pořídil taky.Už jsem přezul a souhlasím s tím,že jsou krásně tiché,pocit jak v peřinách,ale právě na druhou stranu mám pocit,že až moc nějak plavou.Při razantnější jízdě mám pocit,že mě zadek předjede,je to dost cíti,auto je jak na pérách Tak nevím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Hawkehi : Jsem stejného názoru. Taky jsem si pořídil nové, ale starší verzi GOODYEAR UG 7, přezul jsem a zdá se mi že to hodně plave. Kolegovi, který má VW Pasata jsem je sehnal taky a při jízdě mu to neplave vůbec, tak nevím kde je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 mam moznost mit za dobrou cenu gumy v rozmeru 215/55 R16 .. ale nevim, zda to neni moc siroky na zimu a hlavne na klasicky skodovacky ALU rafky... doted jsem jezdil na klasice 205/55.. co si o tom myslite, mate to nekdo ? diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 tak jsem koukal do nejaky tabulky co jsem nasel.. 215tky tam jsou ale /50 ... sirka by teda nemela bejt problem .. ale ten profil 55 je asi moc.. nevim jak by to vypadalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Letos je davam na Audi A4 avant, psano je tam taky standardne 205/55, ale koukal jsem na nejakou nabidku servisu Audi a na A4 psali i tech 215, podle me je ten rozdil minimalni, pokud dobre pocitam, bude kolo o 11mm vetsi v prumeru, coz je podle me uplne zanedbatelny, vzhledem k tomu, ze to stejne se stane, kdyz sjedes 5,5 mm vzorku na gume, taky se zmensi prumer o 11 mm... Neni to uplne takhle, jak pisu, ale vysledek je, ze bych se nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak jsem koukal do nejaky tabulky co jsem nasel.. 215tky tam jsou ale /50 ... sirka by teda nemela bejt problem .. ale ten profil 55 je asi moc.. nevim jak by to vypadalo.. S profilem si nelam hlavu , ten je OK, hlavně buď opatrný na sněhové břečce bude se ti to trochu víc smekat, počítej s tím při brzdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tak už jsem konečně přezul. Mám continental ts 810, tak uvidím! Trochu jsem váhal mezi nima a UG 7 a nakonec jsem se rozhodl na Conti. Zkušenosti mám jen s obyč. zimnima gumama- debika a pod na felicii. Na fildě jsem to neřešil ale na octávku už jsem šetřit nechtěl!! Tak uvidím jak se budou sjíždět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Tak dneska jsem poprvní vyzkoušel v akci Goodyear UG 7 a musím říct že jsou fakt GOOD pneumatiky. Můžu jen doporučit. Vyjel jsem s nima každý (i prudký) kopec a sedí jak přibitý a to jsem jel po zasněžené zledovatělé silnici. Editováno: 12. Listopad 2007, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Takze klasika - rozhoduju se mezi: - UG7 / UG7+ - Michelin Alpin A3 - Dunlop WinterSport 3D Vsichni tady chvali ty UG7 - maji nejakou nevyhodu? Mam pocit, ze tu nekdo zminil rychlejsi sjizdeni - je to tak? A jeste jedna otazka - mate nekdo nejaky info o tom, jaky je rozdil mezi UG7 a UG7+? UG7+ je nova, tak bych cekal ze lepsi, ale na druhou stranu UG7 je proverena, tak abych neslap vedle... Co myslite? PS bude to 195/65 R15 T Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 DUNLOP Sp wintersport M3 a maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Uvažuji o koupi Pirelli SottoZero je to dobrá volba nebo raději Nokian WR či něco jiného??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.