Ahdul Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Dobry den Chcel by som sa Vas spytat v akej cene sa pohybuju plasty v interieri a to tie ako je sedadlo kde sa otvara kufor tie cele prahy plus predna cast kde sa otvara kapota a zadna ako je zadny blatnik a sedadlo a to cele aj na druhej strane teda 6 kusov plastu.Pisem si s jednym co to ponuka a pytal sa ma co som ochotny mu za to ponuknut a nechcem sa nechat osklbat... tak keby ste mal niekto ETKU a mohli by ste mi kuknut cenu novych popripade ci nemate skusenosti za ake ceny to ide?? Dakujem vam za vase reakcie Ludo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 caf!v etke su to celkom palky nato ze su to plasty pocitaj okolo 10 eciek a viac ale pozri sekciu bazar napr: http://forum.skodahome.cz/topic/115930-dily-fi/ ziskas aspon predstavu po kolko idu ale ti ich aj ochotne zaslu urcite alebo zajdi niekde na vrakac 100% ich tam zozenies mraky tiez za hubicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.