Joshua_2008 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Prosím Vás,potřeboval bych radu. Mám octavii 1 - 1,9tdi a můžu koupit alu kola ATS : Et 38 5x100 pneu 195/45/16 .... Půjdou tam ty kola?? A jak budou s těma pneu na octavii vypadat??? Prodejce je měl na fabii. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Podívej se do velkého TP jestli máš ty kola zapsaný. Pokud je máš zapsaný,tak bude nejjednodušší nasadit na auto... Jak můžeme vědet jak budou kola na autě vypadat když ani netušíme jaká kola to jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Hlavně bacha na ty pneu !!!! Měla moje žena nehodu ne její vinou nehoda není do dnes vyřešena tak jsme nechaly auto zrušit z naší pojistky a pojišťovák první co napsal bylo že na voze jsou kola a pneu neodpovídjící tabulkám pro tento vůz a nejsou zapsány v TP. Tak Bacha R16 205/55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Co by to bylo za život bez trocha napětí Ne kecám kola musíš v cajku ... Já osobně jezdím na 18tkách neustále v napětí a dávám max pozor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 No nějak mě osobně to 4měsíční napětí pokazilo vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Tak mě 17tky nebo 18tky do techničáku nikdo nezapíše...na to nemám lidi. A jezdit znovu na 16tkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Prosím Vás,potřeboval bych radu. Mám octavii 1 - 1,9tdi a můžu koupit alu kola ATS : Et 38 5x100 pneu 195/45/16 .... Půjdou tam ty kola?? A jak budou s těma pneu na octavii vypadat??? Prodejce je měl na fabii. Díky Když pominu,že to je na Oktu naprosto nevhodný rozměr,tak vypadat to bude strašně.Kolo bude mít o 50mm menší průměr,než by měl být a to bude sakra vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.