bereda2020 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Tak v tom případě mi za to ta práce nestojí. Dokážeš mi poradit jaký před FL použít pro ovládání nezávislého topení? Ideálně aby to nemělo kroutítka na vyhřívání sedadel, aby to lidi nerozptylovalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Ten s tlačítkem výhřevu topení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 A typ? Nějak se vůbec nedokáži dopátrat. Vyráběl se vůbec takový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 1Z0907044AE např Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Tak ten má právě i vyhřívání sedadel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) Tady je: 1Z0907044K nebo 1Z0907044P, ale s indexem P se musí pro tvé auto nastavit, jinak budeš mít ten samý problém co máš s face ovladačem climatroniku. Nastavit jde jen pomocí VCP při speciálním přístupu k jednotce 08 nebo jen VASem, ODISem jsem to ještě nedělal, tak možná i tím. Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 A dokázal bys jeden, či druhý panel sehnat za rozumný peníz? Rozumný rozuměj za cenu co se prodávaj panely s kolečkem na výhřev sedadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 A co za to komu dáš? Poděkuješ?:D Víš číslo, voják se stará, voják má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Co tak koupit panel s ovladanim vyhrevu sedadel a vymenit plast za ten ze stareho panelu bez vyhrevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Jedině tak, a odmontovat poťáky na výhřev.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 To je fakt, to mi v tu chvili nedoslo. Potenciometry by musely pryc. A je otazka, jestli by bez nich na diagnostice nebyla chyba. Ale neni nic jednodussiho nez zmerit odpor potenciometru v poloze vypnuto a dat misto nich rezistory. Nebo toho vyuzij a dodelej si vyhrivani sedadel. Pokud nechces investovat do originalu, existuji neoriginalni reseni pracujici s originalnim ovladanim. Napr. zde. Ale zkusenost s tim nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny88 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 (editace) Ahoj, muze nekdo poradit? Mam oct II mr 08 2.0rs 125kw napasoval jsem radio bolero ze supa fl a climatronic prehodil pin 16 a 20 ještě něco musím předělat aby vše fungovalo? Editováno: 10. leden 2018, autor: Beny88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 fuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny88 Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Co je fuj? ty nebo tvoje hloupost? Každému docvakne že to není hotové, zatím to pasuji a zjišťuji co je třeba ještě dodělat než začnu rámečky lepit a lakovat! Takže pokud na mou otázku nemáš odpověď jdi se dál šťourat v nose :-) PS: má někdo el. schéma zapojeni pinu na climatronicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Elsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 V 5. 12. 2017 na 16:47, ferda25 napsal: Tady je: 1Z0907044K nebo 1Z0907044P, ale s indexem P se musí pro tvé auto nastavit, jinak budeš mít ten samý problém co máš s face ovladačem climatroniku. Nastavit jde jen pomocí VCP při speciálním přístupu k jednotce 08 nebo jen VASem, ODISem jsem to ještě nedělal, tak možná i tím. Tak jsem sehnal prozatim s indexem AE. Lze nastavit pomoci VCP abych nemusel menit saci sachtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Dokázal by mi někdo nastavit panel 1Z0 907 044 AE tak, aby obsluhoval obě klapky sací šachty verze před FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodyv Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Nazdar klubaci, potrebujem poradit pri prehodeni RJ CLIMATRONIC Z FL do predFL. Octavia II 2008(3 mesiac) BXE, pri montazi FL panela vraj vlastne staci prehodit len pin 16 na 20, a tu nastava otazka. PIN 20 nahodim spet na 16 alebo to necham nezapojene? podla navodu to vraj zapajat netreba, no niesom si isty. Stalo sa mi totiz, ze stary climatronic (povodny) mi na auto udrziaval pekne napr 20 stupnov, akonahle som dal o pol stupna menej, bolo to hned citelne pocitovo, , no novy natopil az na 23 stupnov, a bolo horuco. Znizenie o stupen nepomohlo, chladnejsi vzduch som pocitoval az pri 18stC. Nemali ste s takym niecim prosblem niekto? Moze to byt problem FL panela ? skusim novy panel, no bojim sa opatovnej situacie Dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 A co diagnostika, hlásila nějaký problém? Často odchází odporové dráhy na samotných klapkách, výměna panelu pak nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Pokud bude v háji potenciometr na servu klapky, bude tam chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 (editace) pak ještě čidla teploty, ale v každém případě diagnostiku Jo a ještě, dělal jsi základní nastavení? Editováno: 20. Únor 2020, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.