Sinius Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 minulý týden jsem si pořídil svoje historicky první alu kola........jako student si nemůžu moc vyskakovat, ale tyhle se mi moc líbí. jsou kupované zde v bazaru, ale za tu cenu si myslim že to byl dobrej kup....foto ješě od prodejce, ale až budou na autě tak budou fotky v mem profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 minulý týden jsem si pořídil svoje historicky první alu kola........jako student si nemůžu moc vyskakovat, ale tyhle se mi moc líbí. jsou kupované zde v bazaru, ale za tu cenu si myslim že to byl dobrej kup....foto ješě od prodejce, ale až budou na autě tak budou fotky v mem profilu taky pěkný škoda, že jen 15ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 taky pěkný škoda, že jen 15ky jelikož v techničáku mám povolený maximálně 15" a můj motor nemá žádnej velkej výkon, tak bych se ani do vězších nehrnul, ikdyž 16 by se mi líbili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) jelikož v techničáku mám povolený maximálně 15" a můj motor nemá žádnej velkej výkon, tak bych se ani do vězších nehrnul, ikdyž 16 by se mi líbili 16ky není žadný problém dopsat do TP...nevím už od jakého MR ale bežně se pak psali i pro nejslabší motorizace... Editováno: 2. Březen 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Taky jsem ted řešil kola,ale po zkušenostech s údržbou,jsem ted sáhl po kolech s černým vnitřkem Editováno: 2. Březen 2008, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 2stralis: jen utřeš po povrchu z venku a jak nový jo ? P.S.: koukám,že máš utržený doraz na pravém zadním tlumiči...bych vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 @dakie - tak si nakonec nedal AEZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 @dakie - tak si nakonec nedal AEZ? to byly Dotze chlape bohužel - gumy už byli na hadry, tak bych musel kupovat nový navíc parkuju na ulici, tak vyhráli tyhle hlavně z důvodu delšího udržení se na autě DOUFÁM!!! tyhle se nelíbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 To Sinius: Chlape gratulace největší mám ty samé samo taky v 15" ale videl sem i v 17" a to je větší mrda..jinak u většiny zvás se mi kola líbí, jsou i vyjímky, ale proti gustu žádný dišputát..každému se neco líbí takže jen tak dál pánové.. gumárenský průmysl aspon žije:) čím větší tím víc směsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 to byly Dotze chlape bohužel - gumy už byli na hadry, tak bych musel kupovat nový navíc parkuju na ulici, tak vyhráli tyhle hlavně z důvodu delšího udržení se na autě DOUFÁM!!! tyhle se nelíbí? ja si tyhle dve zbacky pletu furt :-) nevadi mi ale DOTZy jsou peckovejsi :-) ale tvoje duvody chapu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ja si tyhle dve zbacky pletu furt :-)nevadi mi ale DOTZy jsou peckovejsi :-) ale tvoje duvody chapu :-) jj, to je jasný že se mi taky líbí víc... snad na ně taky jednou dojde nemůžu mít všechno hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 16ky není žadný problém dopsat do TP...nevím už od jakého MR ale bežně se pak psali i pro nejslabší motorizace... jj, mám SDI 2003 a mám techničáku origo 16tky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 jj, to je jasný že se mi taky líbí víc... snad na ně taky jednou dojde nemůžu mít všechno hned o jakejch Dotzech se bavite? taky jsem si objednal nove Dotzy a hned jak bude trochu hezky, tak je tam soupnu... Mam Dotz Shuriken ale jen 15palcove :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 o jakejch Dotzech se bavite? taky jsem si objednal nove Dotzy a hned jak bude trochu hezky, tak je tam soupnu... Mam Dotz Shuriken ale jen 15palcove :-( měl sem kupovat Dotz Nardo, co tu byli v bazaru... ty by byli špica... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra1.9TDi Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 kola Dezent F a pneu Bridgestone Turanza er300 195/50/r15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 kola Dezent F a pneu Bridgestone Turanza er300 195/50/r15 parádní Denzenty, taky je mám připravené na léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 (editace) Ondra1.9TDi: tyhle kola bych měl mít taky edit: tak NE, budou to Enzo H úplně první hliníky, co jsem koupil, vypadají po renovaci takto: a první kola pro spotřební auto: Editováno: 20. Březen 2008, autor: MATTESS136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra1.9TDi Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 parádní Denzenty, taky je mám připravené na léto tak to je paráda... moc sem tu ještě neviděl tyto kola... už se těším až tam budou a ty nový brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak,jsem si pořídil nová kola Alutec Tornádo 15´GUMY barum bravuris 195/50/15 ,třmeny budu dělat příští týden červená zatím vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Dotz Shuriken, Pneu 195-50-15... 17 by byly lepsi :-) uz jen snizit a bude to o.k., jo a jeste nabarvit trmeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Dotz Shuriken, Pneu 195-50-15 parade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ty Dotze jsou moc pěkný, ale v 15 na Fabce vůbec nevyniknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ty Dotze jsou moc pěkný, ale v 15 na Fabce vůbec nevyniknou vyniknou, ale az to snizim... taky se mi to moc takto nelibi... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 jelikož v techničáku mám povolený maximálně 15" a můj motor nemá žádnej velkej výkon, tak bych se ani do vězších nehrnul, ikdyž 16 by se mi líbili Nedávno jsem nechal zapisovat 16" do techničáku, žádnej prodlém, mám SDi 47 kw.. zápis zdarma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Ondra1.9TDi: tyhle kola bych měl mít taky edit: tak NE, budou to Enzo H úplně první hliníky, co jsem koupil, vypadají po renovaci takto: a první kola pro spotřební auto: pěkně udělaný apolla na 130ku hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.