wingman Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Asi týden se mi od motoru asi 1 sekundu po nastartování ozve divný zachrčení opět trvá asi jednu sekundu jako by něco někde dřelo... Dělá tou pouze na studený motor po opakovaném startu už se to neozve... na studeno znovu a znovu... nevíte někdo co odkud to jde nebo co je špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 pravděpodobně startér - rotor už má asi trochu vůli ve futru. vypozoruj, jestli to bude jakoby horší zvuk, když bude venku chladněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Dělá to startér. Dělá mě to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalos1 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 mě taky,nevíte někdo co obnaši oprava,nebo je lepší sehnat starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tak když se v noci ochladí tak je zvuk jakoby horší.... jed to nějak opravit? nebo výměna startéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Jinak jak dlouho vám tohle auto dělá? zají má mě jestli to časem oddělá startér nebo něco jiného a po jaké době... nebo jestli to vcelku nevadí... zatím to není nic strašného... tak nevím zda to řešit nebo nechat být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 vydrží to až do té doby, než se to rozbije není potřeba se nějak plašit, samozřejmě záleží na počtu startů, ale hrkat to takhle může roky. opravit se to samozřejmě dá, ale pár peněz to vezme. dělá se na to opravná sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalos1 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Nemaš prosím někde odkaz na tu opravnou sadu,mam teda SDI,ten je jinej.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 když koukneš na cc-autodily.cz, tak tam to mají jednotlivě (díly) a nebo do poptávky hoď dotaz na opravnou sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.