Přejít na obsah

Auto tahne doprava,volant doprava...


Dar3cek

Doporučené příspěvky

Zdar pánové dlouho sem nepřišel s žádnou perlou a nevyřešitelnym problemem .... :) Auto od přezutí na letní kola stahuje a volant mam porad stočený do prava .. tak jsem auto odvezl do servisu ...vymenili se mi gumy na napraváchbyli špatný),tyče stabilizatorů a udělala se geo ... auto stahuje pořád ... tak sem vrátil zimní na kterých to bylo v pohodě a auto stahuje i nadále ... sem bezradnej ... udelal jsem i repas všech brzd pač se mi jedna zdála že přibržduje,ložíska na předku sou nový,Servo komplet v hodnotě 30tisic delaný na podzim ... Napadá vás někoho co už by to mohlo být ?? dva mechanici nademnou už zlomili hůl a tretí už je taky bezradnej .... Nemohl by to dělat špatnej tlumič?? to jediný ještě neni vymeněný a podle mě je jeden horší ... mám naběháno 145tisíc Fabia RS 96KW ,kola serie 16" opravdu budu vděčnej za jakejkoliv názor a radu :):kol-26: díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... Nemohl by to dělat špatnej tlumič?? to jediný ještě neni vymeněný a podle mě je jeden horší ...

Nech si udělat test tlumičů a máš jasno hned. Stojí cca 600 kč. Ale podle mě by tlumič netahal.

Jak se ti z rejdu vrací volant? Sám a dobře?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volant se vrací dobře ale nevrátí se prave do nulovy polohy ale do mirně stočené .. a ikdyz ho rukou srovnám a pustim zase se pootočí ... :( Takže tlumičem by to nemělo být jo? ... ale stejne nechám udelat test mno..Ono prave auto minuly rok dostalo takovy tukec na leve kolo... nic velikeho ale bylo mi receno ze by treba ten tlumic mohl byt ohnuty a delat bordel (ale ze az ted?)... a geometrii to vemu znova nekam upa jinam nez sem jel ted.. kazdopadne za jakoukoliv dalsi radu nebo napad budu vdecnej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co taková blbost třeba vyvážení kol? Mě to dělá to samé. Stejně jako ty .. na zimních pohoda a na letních se mi volant o 1° stočí doprava. Pár automechaniků mě řeklo že je třeba vyvážit kola.. Asi máš hodně peněz když povyměňuješ půl auta :) jinak se mě jedná o 1.4 MPI ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To me nenapadlo je zkusit vyvazit,podle.me kdyz kola nevibrujou nebo tak neco tak jsou vyvazeny :-) muzu zkusit ,este mi reknete kdyz mi.zacina vlhnout vicko od tlumice tak uz je to asi spatne co? Na.ten test tlumicu jedu az pristi tyden :-) tak uvidime co mi reknout a rovnou bych tam nechal udelat i poradnou geo :-) me nebavi stim autem ani jezdit auto beru jako relax a druh zabavy a odpocinku a takhle se jen nervuju :-D jinak prachy sou a budou a za neco se utracet musej ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dá sa užiť si zábavy aj s 44kW,prečo nie ale len v tom prípade pokiaľ nepovažuješ za užívanie zbesnenú jazdu vysokou rýchlosťou,predbiehanie na plnú čiaru,nezastaviť na stopke,však to ešte stihnem a podobné výstrelky a ke´d vidím tých vodičov čo majú ešte čerstvú pečiatku vo vodičáku medzi 18-20 rokom tak mám dosť.Potom ich zoškrabujú zo stromov,múrov a pod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyvazeni nepomohlo... takze hledam dal.. uz sem dal vse nove..zbyva jen Čep napravy a Tlumic :) takze po vymenuju jeste to..a uvidime,pak to asi hodim ze srazu... az budu upa bezradnej ...nemá nekdo dílnu? nekdo kdo by se mi nato za simbolickou cenu podíval? a opravdu mi rek ze je vse ok a ze nejsem blazen? ..nekdo z okoli Kladna? Praha? Rakovnik? je mi to jedno :) beru to ale jako posl moznost :) diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepotěšil jsi mě že ti vyvážení nepomohlo .. chci se ještě zeptat. Je možné že to způsobují silentbloky na ramenech předních kol? Protože mám je oba měněné a jeden je špatně namontovaný a rupl už .. občas klepne. Nemůže to dělat to?

V pondělí mám jít na vyvážení tak uvidím no .. ale kola se mě sjíždějí normálně to je na tom celém nejzvláštnější.. a na zimních to nedělalo :/ Zimní mám 185/60R14 a letní 165/70R14 ..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrkiller Jasne ze to bude delat ono ... :) ani na vyvazeni nejezdi a vyřeš tohle a uvidis :) .. já bohužel nemam takový stěstí a tohle se mi nestalo :-/ dočetl jsem se tu že tohle delavalo spatne predsazeni napravnice :) ale nevim jak se to dela a stejne musim natu Geo aby mi rekli opravdu vazne co stim je ... jen me stve ze musim fakt na Laserovou nekam do skodovky a tam sou to strasný Vydřiduši ! :-/ mezitim já pan prachatý sem objednal tva tlumice a z vyplaty jeste dva čepy to už je to poslední co na autě nebylo dělaný :(:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Kruci, zrovna jsem si vyhlídl Fabii z 2004, která taky krapet táhne doprava a i volant je mírně natočený doprava. Jinak je moc pěkná, jasná historie, a kromě mírné koroze mezi př. blatníkem a prahem je jako nová. Nejdříve jsem našel, jak vypadá taková zdánlivě malá koroze zevnitř prahu a teď čtu toto, což jsem myslel, že vyřeším geometrií. No moc jste mě nepotěšili. :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...