Přejít na obsah

Rachotení na volnoběh (spojka nebo rozvody)


Dar3cek

Doporučené příspěvky

Zdar všem. Poradte zacal jsem citit vibraci pri tahu od motoru a ted posledni dva dny rachotění na volnobeh ..ale okamžitě jak přidám nad 1200ot/min to přestane.... začíná mi hučet setrvák a spojka už neni taky upa zdravá,tak sem to cele tipoval na tohle ale kamarád mě upa rozhodil že sou to rozvody...moc se mi tomu ale nechce věřit a nechci zbytečne vyhodit prachy kdyz na rozvody mam jeste par desitek tisic km čas ... :) Může tohle rachotění a vibraci delat ta spojka nebo spis ten setrvačník ... ?? :) mam FRS 96KW 143tis km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tipnul bych to na spojkové ložisko když to dělá na volnoběh rachot .. jestli jsi rozvody měnil ty a máš na ně čas, měly by to vydržet. Přeci jen je na ně i záruka ne? Že těch 90 000 vydrží.. Mě to na 1.4 MPI rachotí taky na volnoběhu a při přidání otáček to přestane. Z toho usuzuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volnobežka dělaná je to rok :) ale zkusit bych ji mohl pac ten borec co mi to tenkrat delal je pako co obklada ..takze buh vi co mi tam delal :( ale podle me bude dobra ... nevim,asi ta spojka ... podle me v upa v pytli ten setrvak... ty rozvody bvy nedelali takovydle bordel co? :(:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vas ja mam tiez problem dnes mi auto pri rozbehu zdochlo a od toho casu ked preradim a pustim spojku tak nieco buchne ako kov o kov a pri nizkych otackach ked nemam nou na plyne tak autom sklbe a uchoce to? ked vyslapnem spojku je to Ok ale ked brzdim na zaradenej rychlosti zas to rachoce.Nejake rady?

Dakujem

MOTOR 1,9 TDI 81 KW

Editováno: , autor: Lubos740
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...