jozzi Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 A Ty jsi který ? :D sraz je jako vždy v Sedlišti v lašské jizbě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Už mě neznáš co dlouho jsem tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 ty eště žiješ?už jsme tě oplakali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 škoda že mi to nevyjde(rodinná oslava)tak někdy přííště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Žiju jen nebyl čas a zadruhé jak nemám škodu tak jsem tu moc nebyl víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 před 4 hodinami, Motaaa napsal: Já taky přijedu pokuď vám nebude vadit volkswagen místo škody bohužel to už nemám a kde je sraz díky No konečně, Tebe jsme už neviděli 100let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Přespolní jsou právě to tvrdé jádro bez nich by to nebylo ono jen teda ty bílo-modré doplňky bych vynechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 před 14 hodinami, Motaaa napsal: Já taky přijedu pokuď vám nebude vadit volkswagen místo škody bohužel to už nemám a kde je sraz díky Já taky jezdil cizí značkou a dokonce to nebyl ani koncernový vůz jako máš ty takže no stress 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Já myslím, že v první řadě jde o lidi, co se znají, až pak o auta. Koneckonců je VW majitel ŠA, tak co? Tak doufám, že nebude v sobotu nějaká kalamita na D1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Kometa bude hrat tak bude kalamita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 v sobotu přijde jaro, má být až +9°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 tak bohužel, modrobílá šlechta tentokrát nedorazí, mladá má neschopenku a já s mojou musíme obrazit nějaké obchody s nábytkem v Brně, takže příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Neřikej že je dostihla panska smrtena nemoc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 nene rýmečka to není, ale nebudeme to tu dál plevelit, nebo vás Pawouk v sobotu zjebe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 (editace) Chod'te k jizby kecat Editováno: 31. leden 2019, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Rekapitulace: Bullets TOMUS+1 Ondra16V jozzi Pawouk Motaaa Možná se na chvilku zastaví i maník s Kokodaqem :) jdu tedy zavolat na stůl pro 8 lidí ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Jasan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 To jako že budeš jen na chvíli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Jozzi já budu! Maník něco má, ale rád by se přijel podívat :) jsme si psali ohledně nějakých věcí tak mě to napadlo zmínit jestli by neměl zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Nene nemám tu vaši smrtelnou nemoc rýmičku.. ????? A ani nebrečím po těch třech výhrách po sobě.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Podle předpovědi má být pořádný fičák, hlavně tam u vás na severovýchodě. Tak mě to snad nikde neodfoukne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Pane vedoucí, už fouká, prozatím občas promítne jen nějaká kočka nebo pes, takže je to v cajku :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Nevadí, objednám si o jednu horkou čokoládu navíc PS: dobře doraž z toho Práglu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Dekujeme vsem za skvely sraz Tesim se uz na pristi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Tak jak jste se měli bez nás ?? myslela jsem na vás ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.