Pitrsman Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Já se příště pokusím něco nerozmlátit, teda můj klučina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 Ahoj, Ahoj, Ahooooj.. Co takhle uspořádat sraz na konci června jako minulý rok. (Teda aspoň si myslím že byl minulý rok okolo Ondrových narozenin.??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 jsem pro, akorát to někdo z místních musí zorganizovat, navíc asi ne všichni budou pro Sedliště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Mi to nevadi dulezity je termin, jestli mi to sichtovne bude sedet nebo nebude ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Tak zkuste někdo nadhodit termínek ☺️ Třeba 22.6 nebo 29.6 co vy na to?? ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Může Ty zkusiš objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Jsem pro 22.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Pro mě 22.06. je to skvělé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 (editace) Zatím tu proběhl návrh na změnu lokálu. Na lutenu, co vy na to? Nebo chcete opět na placek ☺️ Editováno: 25. Květen 2019, autor: Barenasparena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 @MilanHos hmmm hmmm co ty na to ☺️☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Toho už jsem lámal minulý týden A co zbytek teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Já jsem do konce školního roku passé, mám tam ještě dvě Rakouska a zbytek mám obsazený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 @Barenasparenamě už lámalo tolik lidí, že na sobě nemám jedinou kost celou. Já to mám trochu složitější, doma bych musel dostat propustku ? @Ondra16V je rád že jsem mu přijel na proti do Brna, by mohl vyprávět. Ale průběžně to tady sleduju a snad to jednou klapne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 (editace) @MilanHos přijet k nam s svou ženou, přitelkyni. Doufam że nemaš tirankýni Ja mohu přijet 22.6 Editováno: 26. Květen 2019, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 @MilanHos počkat počkat jak jako propustku ??? takový pojem neznám..?? oznámím jako hotovou věc, obleču se a jedu.. a pokud chceš být za hodného muže doma tak to oznam den dopředu ☺️????? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Bohužel pro mě jsou oba termíny tabu. Prvni dělám a druhý ma prcek oslavu roku.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Ach jooo a dělat to až v červenci?? To už jsou zase dovče a tak.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 O prázdninách to bude ještě horší. Prostě dej termín a kdo dojede, dojede. Nikdy se nesejdeme všichni 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Jo Baro jedine tak jak rika Ondra ja uz mam zasrany i cely cervenec ,same rodinne oslavy apod takze by to nebylo o moc lepsi dejte termin a bud vyjde chvile nebo nevyjde ? nemuzes se zavdecit vsem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Asi joo asi máš pravdu.. takže 22.6. A teď ještě kde? Sedliště nebo Lutyně nebo ještě někde jinde? ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Vytvoř farplan a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 @filippatrik když zrovna tebe Sandru a junióra jsem chtěla vidět ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 A na Pepu se nikdo nezeptá :D ale konec června začátek července jsem na Maďarsku, takže bezemne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Pepičku ja ted' sedim v mad'arsku na odpočinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Na Pepíčka čekám celou dobu až řekne že na 100% prijede ☺️ A ono houby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.