TOMUS Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Martině Psal jsem to vtipně ale s troškovou pravdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Zdravím všechny, nějakou dobu jsem nebyl u vas na setkáních. Rád se s vámi setkám, jenom to, že v sobotu, 22. června se vracím z dovolené. Pokud si domluvíme pozdější datum, po 22, rad přijedu. Místo není překážkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Také bych se rád přidal, ale bohužel 22. také nemohu, tak snad další termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 @Barenasparenaooo tak to děkujeme,ale nejspíš to nevyjde. Ale kdyby náhodou se udelalo misto aspon třeba na hodku urco dam vědět a sjel bych aspon na pokec. A musím ukázat stejne jak ty nove papuce ???? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Na žádost Barči posílám foto z místa kde bude sraz. Praha a lidé ze zahraničí (Brna) by měli dojet stejně jako je pohled na fotku. Auta bych nechal tím pádem jak stojí felda, místa je tam hromada, ještě více než v Sedlišti No a potom pohled z druhé strany (směrem od nemocnice) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Tož to se tam hezky opravilo od té doby co jsem tam byl naposled. V Bohumíně jsem bydlel 27let a pak se přestěhoval kvůli práci.Pokud by mi to vyšlo, tak bych se stavil. Otázkou je, zda a jak budu přijat a taky čím přijet [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 @graun klidně dojeď, vítán je každý PS: o auta přece nejde, hlavní je se sejít, dobře se najíst a ještě lépe pokecat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) Jak dlouho tam budete? Kdyby to bylo až k večeru, tak bych to zvládla...ten slalom bude do cca 16 tipuji, pak 2h domů...ale pravda, byla bych tam fiestou, ne oktávkou. ? Editováno: 28. Květen 2019, autor: velryb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 V 27. 5. 2019 na 17:02, Barenasparena napsal: Nic není důležitějšího než sraz a já ( jen sranda ) Barunko na Tebe bych si čas udělal strašně rád ;) akorát tady ten výjezd mám naplánovaný už od loňska :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 @Ondra16V děkuji za fotky ☺️ @filippatrik tak to doufám, že se udělá volno, aspoň na ti hodinku ☺️ @jozzi oooo, to zahřálo u srdíčka ☺️☺️Jen škoda že to teda nevýjde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 před 21 minutami, velryb napsal: Jak dlouho tam budete? Kdyby to bylo až k večeru, tak bych to zvládla...ten slalom bude do cca 16 tipuji, pak 2h domů...ale pravda, byla bych tam fiestou, ne oktávkou. ? Pokud to bude jako v Sedlišti a bude počasí přát, tak já s @Pawoukem odjíždíme klidně i okolo 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Hmm, musela bych bych to vědět jistě, ať nejezdím sem a tam zbytečně (v tu sobotu budu v Přerově, v neděli mám zase závod v Otrokovicích, takže byť bydlím na severu, tak bych tam tentokrát zajížděla jen kvůli srazu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Tak z Přerova tu si za hodinku, to je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Asi si vezmu na někoho z vás pak kontakt a uvidím, na jak dlouho to bude v tom Přerově. Někdy to bývá až do 18.h a to bych se už na to mohla...i tak je to dost únavné a to ježdění sem a tam, taky dle stavu pneu. Ale ráda bych vás poznala. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 @Ondra16V mohu být i k 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 (editace) Ahojte všeci, včera jsme tak koukali ještě po nějakých příjemných lokálech, co by byly vhodné na náš sraz a narazili jsme na restauraci ,, U mámy”. Nachází se na konci Frýdku na ulici Černá cesta, koukněte a dejte vědět, co vy na to. Je to pouhé 4 km od Sedliště, kde bývali srazy do teď. Budu ráda za každý názor, osobně nám s Maltou se to moc líbí.☺️☺️???? Co vy na to?? Editováno: 9. Červen 2019, autor: Barenasparena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Máš tam chybku - je to "U mámy". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 @Pawouk opraveno, děkuji za upozornění. ☺️?? A názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Jak to tam s parkováním? Na mapách je jen malé parkoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Vzhledem k tomu že je to i penzion si myslím že tam bude dostatek parkovaciho místa, chtěla bych opět poprosit Ondru, jestli by to tam nejel okouknout ☺️☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Tak ten sraz v Bohumíně neplatí nebo co? Nějak mi teď uniká hledání jiného místa, když ještě jeden sraz nebyl Barčo, ohledně místa spíš napiš někomu, kdo to má "za barákem" Jezdit očíhávat ty místa mi přijde zvláštní. Prostě se nám tam buď bude líbit nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Tak mi to teda cestou očíhneme, když to máme za barákem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Samozdřejmě Bohumín platí jen jsme chtěli zkusit (podívat se) i na něco jiného, než na zámek a luxus. ?? o nic víc nešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 A ještě mimochodem není nic jisté, vzhledem k tomu že tam pořádají svatby. takže není nikde napsáno, že budou mít volno, tak abychom nakonec za ,,Mámu” nebyly rádi. Ve středu tam budu volat a zařizovat to, pak dám info. ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 (editace) Takže rekapitulace.. - @Barenasparena ☑️ - @Malta ☑️ - @Ondra16V ☑️ - @Pawouk ☑️ - @TOMUS+ jurek ☑️ - @Skodzinek ☑️ - @filippatrik ❓ - @mičurin ❓ - @ASPIRE ❓ - @graun❓ - @velryb ❓ snad jsem na nikoho nezapomněla, prosím ty s otazníkem, aby se vyjádřili, zda li dojedou či nikoliv. Děkujiiii ☺️? Editováno: 9. Červen 2019, autor: Barenasparena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.