TOMUS Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 (editace) @Barenasparena prosim napiš ještě Jurka k seznamu. Domu nedava žit bo on chci jet na sraz Editováno: 9. Červen 2019, autor: TOMUS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Ten lokál U mámy není nic moc. Jídlo nevím, ale interiér moc hezký není a parkoviště je opravdu jen malý plácek u cesty u lesa. Pro větší srazy to asi není moc vhodný lokál.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Přijedu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 U mamy to znam velmi dobre, jsem z Frýdku. ? Parkovani male, pro srazy nad 5 aut nevhodne, vzdy tam byva problem zaparkovat. Jezdivali jsme tam radi, ale poslední dobou se hodne zhorsila kvalita jidla, takze uz tam nechodime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Jinak s ucasti nevim, jak jsem psala, bude záležet, do kdy budou zavody. ? Rada bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Takže to asi máme vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 no já nevím, co se to v těch restauracích děje s tím snížením kvality ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Dobře, takže mámu máme vyřešenou ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Budu to muset odvolat. Bohužel mi do toho vlezla oslava narozenin a bohumíňáci jednou k nám do NJ. Předpokládal jsem jiný termín, ale stalo se. Mrzí mě to, tak příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Jedete k nového jorku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Nene...New Jersey [emoji39] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Všechny vás zdravím, stalo se přesně to co jsem předpokládala, včera jsem napsala e-mail do zeleného dubu a bohužel 22.6 mají velikou svatbu, takže se chci zeptat, vadila by někomu ta lutyně? Zkusila bych se optat tam, přidávám foto emailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 A není lepší se nenápadně připojit na tu svatbu a najíst se na jejich účet? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Ještě je zajímavá restaurace zde: http://www.penzionhrad.cz/?id=restaurace-frydek-mistek Už to sice taky není, co to bývalo (obecně se kvalita restaurací horší)...ale patří k těm lepším ve Frýdku a má nějakou atmosféru (dá se sedět i venku) a vždy se tam nějak dalo zaparkovat (parkoviště není velké, ale podél cesty atd. se vždy vešlo dost aut). Uvnitř restaurace je docela přítmí, je to tak schválně. Jinak ve Frýdku je více zajímavých restaurací, máme rádi třeba i restauraci Pod kašnou na frýdeckém náměstí, ale pokud chcete být trošku stranou ruchu města, tak ten hrad je OK. Ale je to jen tip, nechám na vás, obzvlášť, když vůbec nevím, zda mi to vyjde se zastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 @Ondra16V jooo, tak to by nebyl vůbec špatný nápad ?????? Takže co lutena, placek, hrad? ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Ja bych zkušel tuto lutenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Zdravím, lutena domluvená, sice mají také svatbu ale stůl pro 8 lidí tam budeme mít volný prý ☺️☺️ Takze 22.6. V 14.h restaurace Lutena v Dolní Lutyni. Zdar ???? 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Super 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Super 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 takže možná budou i svatební koláčky , když jim pochválíme nevěstu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Těším se na vás ☺️☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Kdo bude za nevěstu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 před 12 hodinami, Barenasparena napsal: Zdravím, lutena domluvená, sice mají také svatbu ale stůl pro 8 lidí tam budeme mít volný prý ☺️☺️ Takze 22.6. V 14.h restaurace Lutena v Dolní Lutyni. Zdar ???? OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2019 Sdílet Vloženo 14. Červen 2019 Dnes proběhl sraz dvou nejmenovanych aut (čti fabie) parkujicich neznamo kde (parkplatz pod hasičarnou) v nejmenovane obci (Guty zname take jako řiť světa ale furt to neni Bukovec :D ) na programu byl samozdřejmě placek,jista exoticka divka, tři kofoly a něco jako splašky v sklenici od kofoly :D .Po zahajeni a občerstveni proběhla spanila jiza do ještě větši prdele ktere říkaji Vendryně za jednim z nejmladších členu :D 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.