ExecutedDonut Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Fabia transplantaci nove jednotky uplně nezvládla, v sobotu zkusim udělat oživovací proces, tak si nejsem jistý jestli stihnu dorazit, takže bych asi poporosil za jméno otazníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Ok, vlak to kdyžtak jistí😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 že bych se případně svezl s @Pawouk? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 aby u něj za chvíli nebylo už přeplněno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Hlásím příjezd. Cestou Kroměříž a pak pivovar Nošovice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Paráda 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 koukám vzácná návštěva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 před 22 minutami, milanxx napsal: Hlásím příjezd. Cestou Kroměříž a pak pivovar Nošovice. no neke , tak že by to do třetice konečně klaplo to naše setkání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 No jo u mě doma ne, u tebe doma ne tak asi někde jinde. To pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Bohužel polsko nedorazi. Jsem nemocný. Omlouvam se mockrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Foto foto 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Doufám, ze číšník ještě žije :). Užívejte. Jednu na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Sraz tradičně parádní, díky moc!😊 4 1 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 doufam že jste si to užili,my jo,a modra převládá,jinak zdravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Děkuji chlapci a Baru za super sraz, díky nepatrně omezenější účasti jsme nakonec super pokecali, škoda že @ExecutedDonutdorazil až tak pozdě, že jsme si stihli jen mávnout na pozdrav ze svých aut. Ale musel jsem ještě do Cieszyna na Lotos pro benzín (mimochodem za velmi příjemných 38,67 za litr) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Díky všem za super sraz s příjemným pokecem. 🙂 Nakonec jsme se tam s @ExecutedDonut zapomněli až skoro do půl dvanácté. 😄 Domů jsem dorazil před půl druhou, ale určitě to stálo za to. Už se moc těším na další sraz. 😊 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Bylo to supr. Příjezd na koloběžce byl od @Malta skvělý nápad. S @ExecutedDonutjsem se potkal při odjezdu. Trefil sem odhad že měnil bcm😁. Domů jse dorazil v krásních 21:00. Ale až do Olomouce byly přeháňky dost intenzivní a doprotivky zapadající slunce teda nic moc. Ale zas v zrcátku jsem viděl za sebou nádhernou duhu. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Tak to jsem dorazil 8 min po tobě i se zajizdkou do Cieszyna pro benzín. Jinak duhu jsem měl za sebou když jsem jel kolem Lipníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Dík všem za (opět) skvělý sraz, nějaké fotky v tématu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 (editace) Včera jsme se bavili o následujícím srazu, takže je třeba sepsat nový seznam účastníků 😄 Sraz: 13.8. v tradičních 14:00 Místo: Guty Takže kdopak dojede?😎 1. Ondra16V 2. VeteranChild 3. Martab ?? 4. Pawouk 5. Bikes 6. ExecutedDonut 7. JirikHL ?? 8. Radek Švec 9. Bullets 10. Skodzinek 11. Tomus +1 12. Barenasparena ?? Editováno: 10. Srpen 2022, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Já se určitě hlásím. 🙂 Tentokrát snad dorazím na čas. 😊 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Já tentokrat asi spíše ne, tak na dva otazníky, ale uvidíme kéž by to klapalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 13.8. neeee 😭 to budeme pi navrate z dovolenky a mame ist na jednu akciu. Sice ani buduci vikend 20.8. nemozem, to ma zena narodky. 27.8. zatial nemam nic, ak nepocitam pripravu na sestrinu svadbu (29.8.). Skoda, tak snad inokedy Mna vcera pekne spieklo. Ale stihol som sa pohrabat v aute a este ist na oslavu 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Beru na vědomí a zapisuji do kalendáře. Aktuálně tomu u mě nic nebrání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.