ExecutedDonut Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Fabka tažný nemá, takže já bohužel bez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 V 9. 10. 2023 na 13:52, Ondra16V napsal: Kdo dojede? Tak já se připojím k bratrovi a po dlouhé době též dorazím. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Ovšem to velmi rád slyším 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 11. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2023 Nestiham to. 🥺Omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2023 Užijte se srazu . Přeju Všech hezkého srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2023 Díky za super pokec, byla opět super sestava. Cestou domů jsem ty moje tři atmo válce trochu protáhl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2023 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2023 https://www.novinky.cz/clanek/domaci-obranci-zvirat-drzeli-pietu-za-mrtve-svatomartinske-husy-40450471#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2023 Málem bych zapomněl na foto maskota srazu Každopádně díky moc všem za účast na CZ&SK&PL sraze Účast byla nakonec ještě větší, než byl původní plán. Takže super 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2023 Rád jsem vás všechny zase po delší době viděl. Díky a byl to (jako vždy) fajn sraz 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2023 Také děkuji za povedený sraz Před srazem jsme s @Bikes ještě podnikly drobný výlet na rozhlednu 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 12. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2023 (editace) Díky za přijetí. Po tom téměř roce jsem poznal zase (znovu) hromadu fajn lidí 😄 Jídlo bylo fajn, pokec super Editováno: 12. Listopad 2023, autor: hamoun 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2023 Dovolte mi, abych Vás pozval na 9. sraz v roce 2023, konkrétně 9.12. v již tradičních 14:00hod. Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. ExecutedDonut 4. VeteranChild 5. Skodzinek 6. Jozzi 7. Bullets 8. Lůďa 9. Stanmar 10. Mičurin 11. Horza 12. Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2023 Ahoj, vidím, že aj tentokrát bolo slovenské zastúpenie, tak som sa v piatok ráno rozhodol, že radšej ostanem doma s polovičkou, lebo v poslednom čase už bolo aj tak toľko práce, že som začínal mať pocit, že je to iba spolubývajúca, nie manželka. Ale chcem sa spýtať na decembrový termín, resp. miesto konania. Klasicky Sedliště, alebo ešte prijímate návrhy? Našiel som totiž v obci Domaželice u Přerova na tento podnik: https://r66-restaurace.cz/salonek/. Nemám žiadne referencie, len to čo čítam na Google/Facebook review, ale vyzerá to tak, že majú aj salónik, aj parking, aj dezerty. 😁 Čo poviete, vyskúšame iný lokál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Klasika Sedliště, koneckonců název tématu (MS kraj) je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Přeji krásné pondělní ráno, vidíme se 9.12 v Sedlišti Přerovsko už je mimo moji jurisdikci, tam bych se obratil na olomouckou sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Este som nestihol pochvalit predosly zraz, a uz je termin na ten buduci 🫣🤣 Zradielko bolo fajn I ten zakusok, zmrzlinovy pohar Len na palacinky ja mam akosi smolu. Ked nie uz 2krat Guty, tak teraz opat 😪 tak aspon vecera Auta nafotene nemam, kedze som prisiel minutu po zahajeni a vsetci sa uz schovavali v teple. Nieco hodim ku sebe do temy, nech to tu nespamujem Ten dalsi zraz uvidime co bude a ci sa podari rozumne naplanovat... 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 9 hours ago, Ondra16V said: Klasika Sedliště, koneckonců název tématu (MS kraj) je jasný Zbytočne sa hrajete na slovíčka, aj tak je to všetko Morava. 😁 Ale ok, bol to z mojej strany iba taký výstrel do tmy, či náhodou nie je záujem vyskúšať aj iný lokál. Ja osobne by som bol najradšej keby bol každý zraz niekde inde, nech je trochu zmena. 😏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 @wirer jsem si ani nevšiml, že jsi měl ty husy dvě, dobrý výkon 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Ale som ich mal asi 5, plus 1 na veceru. Ale o tom pssst, jediny dokaz ma nastastie iba @Skodzinek 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 jo a nam pak hlasi, ze uz zadne volne nejsou ... uz vim proc .. priste zadne kosti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 dík za fajný sraz a super pokec,husičky byly mnaminkové,teším se zas někdy na schledanou. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Omlouvám se za neúčast způsobenou neplánovanou pracovní záležitostí na západě. Na další sraz už dorazím, i kdybych měl utéct z práce a přijet hromadnou dopravou. 🤨 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 před 20 hodinami, wirer napsal: Ale som ich mal asi 5, plus 1 na veceru. Ale o tom pssst, jediny dokaz ma nastastie iba @Skodzinek 😁😁😁 Trochu pozdě, ale samozřejmě děkuji Vam za skvely sraz! 😃👍🏻 Nova specialita v Sedlisti 😂 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2023 Původně jsem měl jet do Drážďan, ale cestu jsme zrušili, tak budu mít v sobotu 9.12. volno. Tak mě můžeš připsat do seznamu účastníků srazu - zatím s otazníkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.