Ondra16V Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března Flákají to, ale nám to nevadí. Zdravé jádro je tam vždy 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března já vím ... běda mužům, kterým ženy vládnou ... ale jinak je na mne celkem hodná ... bije mne jen občas ... 🤪 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Teď jsem tam ještě volal, upravil jsem počet míst u stolu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Března Sdílet Vloženo 23. Března 1 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Kluci děkuji, Honzik skončil druhy takže luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Zdar borci! Dík za fajn sobotní odpoledne. Placek byl včera fakt výborný. Počasí trošku zalaškovalo. Cesta domů tentokrát přes HK (D1 na Vysočině plánovaně uzavřena) poněkud nestandardní rychlostí. Takže jsem byl doma prakticky za stejnou dobu, jako po D1. 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března taky zdravím,cesta zpatky byla zaživná,ale v pohodě a bez problemu,dík za pokec,i když to bylo neplanované,těším se zas někdy, 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března Taky všem díky za včerejší sraz. 🙂 Před náhlou změnou počasí se mi ještě podařilo zachytit promíchané parkoviště. Tohle se spustilo prakticky hned po vstupu do Jizby. 😲 2 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Dovolte mi, abych Vás pozval na 3. sraz v roce 2024, konkrétně 27.4. v již tradičních 14:00hod. Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Bikes 4. Bullets 5. Jozzi 6. Martab 7. Xmenadis 8. Mičurin 9. Malta ?? 10. Barenasparena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Napiš si mě s otazníkem 🙂 Ale mohlo by to konečně vyjít, že pojedeme na ten víkend k našim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Sice pozdě, ale přidám pár fotek... Diky moc Vam vsem za skvely sraz. Zvláštní poděkování pro @mičurin a @VeteranChild za nadherne ceske lahudky a nejen... Velke diky, kluci! 2 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března ja taky s ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března U mě taky s otazníkem zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna tak bohužel, vlezlo mi do toho nakonec něco, takže se omlouvám, ale tentokrát nedorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna Ok, co zbytek lidí s otazníkem? @xmenadis @mičurin? Dojedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna Já to budu vědět asi až v pátek, podle toho, jestli stihneme odjezd už v pátek na Moravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna dorazím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Dubna Sdílet Vloženo 23. Dubna Stůl zarezervován. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 27. Dubna Sdílet Vloženo 27. Dubna Potvrzuju, že aspoň na chvíli dorazíme 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Dubna Sdílet Vloženo 27. Dubna Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Dubna Sdílet Vloženo 27. Dubna Přeji vám fajnový sraz. Mě to opět nevyšlo, navíc jsem asi 850 km od vás. A tohle mi prý nepůjčí 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Dubna Sdílet Vloženo 27. Dubna Taky bych vás rád viděl, ale su jinde 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Dubna Sdílet Vloženo 27. Dubna Díky za další super sraz 2 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 27. Dubna Sdílet Vloženo 27. Dubna Taky díky, i za tu chvíli, co jsme s vámi pobyli 😊 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.