Malta Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 ale jo, já ti to neberu, byl jsem kdysi na Dobrošově ... ale hlavně nepiš elaborát, v čem je Bouda jiná oproti Dobrošovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Jde o to,že ne každého takové věci zajímají, natož ženy. Takže já bych přijel ,i s maminou, asi jen na sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Neřeším, že každá tvrz byla unikátní počtem, tvarem a druhem objektů - to byla nutnost, protože každá byla naplánovaná do jinýho terénu. Bouda je jiná hlavně v tom, že už byla v září-říjnu 1938 plně stavebně dokončená, na rozdíl od Dobrošova a dalších. Bylo na ní kromě těžký výzbroje všecko - lehký i těžký kulomety, vnitřní výbava, navýšenej palebnej průměr munice, zásoby potravin i posádka - připravená na všecko... O to horší muselo bejt ji během 10 dní po Mnichovský dohodě muset opustit bez boje ... Ten pocit tam doslova trčí ze stěn ... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Zkuste navrhnout aspoň 2 termíny ať se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) nejde vložit odkaz ... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Bando, zajímalo by mne, kdo z vás by v rámci nějakýho srázku by chtěl absolvovat prohlídku pevnostní tvrze Bouda - nejzachovalejší tvrz z těch, který ČSR postavila v letech 1936 - 38 na obranu svý severní hranice před Ádou Čalouníkem a jeho výbojnýma eskapádama. ... Myslím to takhle - na sobotu 4.6. nebo 11.6. se smlouváme na srázek - dopoledne by se mohla konat rozhledna, hospůdka, gáblíček, odpoledne klidně i ta Mladějovská úzkorozchodka, ale ten Mladějov, to je otázka tak na 3 hodiny minimálně. Jsem schopnej se tady poptat, kolik by stál nocleh na železničních nocležnách - a v neděli ráno by se mohlo vyrazit na tu Boudu. Je to slabá 3/4hodina jízdy, ale pak pěší tůra.... to hodně omezuje případný zájemce o prohlídku z větší dálky, proto jsem myslel až na neděli a ten nocleh ... A o pár příspěvků níž doplňuju, že pokud to stihnem dohodnout se dostatečně dopředu, můžem požádat o povolení až k objektu dojet po vlastní ose = ne se camprdit 3,5kilometru tam a zas zpátky pěšourem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Ok,nedošlo mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Jde o to,že ne každého takové věci zajímají, natož ženy. Takže já bych přijel ,i s maminou, asi jen na sobotu. no právě, moju do Boudy ani jiného bunkru taky nikdy nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) To znamená buď uspořádat čistě pánskou jízdu, nebo pro nepřející leč přesto účastnící se polovičky vymyslet jinou zábavu, aby si přišly na svý a nechaly nám prostor. Je zajímavý, jak se kde kdo zašticuje zájmem-nezájmem svý polovičky o pánský témata na setkání, ale v Sedlišti jsme polovičku s sebou měli jen já a Martin... No nic, jeden nápad bych měl, ale vyžadovalo by to od některejch z nás ústupek v podobě přepuštění plechovýho miláčka - aby si mohly popřesedat neřidičky k řidičkám a dojet si za svým, zatímco ti osiřelí by se nasáčkovali ke svým kolegům. Já bydlím v podstatě za humny a moje čtvrtstoletí přetrvávající polovice odmítá na bunkry i jen myslet, ale vsadím se, že kdyby měla třeba Maltovu polovici Evíka jako pilota, tak určitě nepohrdne nějakým ryze dámským podnikem - a "osiřelej" Martin by se mohl na Boudu svézt se mnou Drobkem ... Pro dámy bych tady měl něco jako tohle: http://vamberk.cz/kultura-a-volny-cas/kultura/muzeum-krajky/ lokalita je https://mapy.cz/s/DdhW = asi 30km od Český Třebový = přibližně 25 minut cesty. V létě tam mají otevřeno úterý až neděle jako v každým muzeu. Editováno: 28. Duben 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 no právě, moju do Boudy ani jiného bunkru taky nikdy nedostanu Pojedem spolu a ženské necháme doma. Taková pánská jízda.Ale kdo bude řídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Tak na kdy to spácháme? Pojedem první nebo druhej víkend v červnu? Nechci nic dohánět s jazykem na vestě na poslední chvíli a kvůli tomu povolení výjezdu až k Boudě jsou dost striktně daný "death-time" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 4 nemuzu a 11 teoreticky mohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Za mě nevím,budeme mít nějakou rodinnou oslavu,termín kdy-nevím.Musel bych to řešit operativně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Zdar kluci nápad supr ale bohužel teď se stehuju do toho rachota , červen sem půl fuc půl v práci do toho narozky a oslavy červenec odstavka v práci narozky našich....a srpen jestli se doziju tak půlka dovca a pak mám až volno. Takže doufám že pojedete ať mužů ocumnout aspoň fotky o co přicházím teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Pro mě je to časově mimo, počkám si podle možností na další běžný odpolední sraz v Sedlišti Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Blíží se death-time pro podání žádosti o povolení výjezdu k Boudě na první termín - víkend 4.-5. června. Do TOHOTO PÁTKU bych to potřeboval vědět - do SZ mi kdo chcete bejt zahrnutý do akce pošlete RZ auta a jméno + adresu provozovatele (pokud má jinýho majitele, tak i toho = pro auta na lízák). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Kluci,kdy dáme sraz v Sedlišti? Navrhuji sobotu 18.6. asi v našich 14h Vaše názory? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Nazor zadny a mohu prijet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Taky bych mohl taky nemám nic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Robim , ale vyseru se na to Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Aj asi bych i ja přitahnul . Ještě bude psat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Robim , ale vyseru se na to Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk S velkou pravděpodobností budu taky muset robit ale nebudu se na to moct vysrat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 18.6. bych pravdepodobne dojel i ja 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Já asi taky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Tak na 70% mám volno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.