filippatrik Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Já počkám až bude určený datum a podle toho pokud budu mít čas dojedu nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 ... ale 29.10. by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Mi je to fuk.jak bude moc sněhu,jedu jetíkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 nestraš se sněhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Joooo yeti na srazu bych tam rad videl. Ale klidne i bez snehu Tak co BANDO 29.10 sraz ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Za mě předem ano, ale je to až za měsíc, takže ještě nevím PS: nějaká změna, Míšo? Možná budu ještě během týdne hrabat do auta v Havířově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 No ja ted jezdim kazdou nedeli do Luhacovic tak bych se musel s Ondrou nejak domluvit na sobotu na predani a pak ti to hned predat. Dam ti pak vedet pres SZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 teoreticky bych měl mít noční tak by to šlo toho 29.10 a místo určení bude jaké ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Super , beru diář a značím si 29.10.2016 14.hod. BRAMBORÁK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Tak za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 To bych mohl zvládnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 no vida, nakonec to vypadá na celorepublikovou účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Bohužel 29.10 nemohu. U mě je nejbližší volný víkend až v půlce listopadu . Tak doufám, že aspoň Vánoční sraz mi klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 (editace) 3 godziny temu, Malta napisał: no vida, nakonec to vypadá na celorepublikovou účast Malta, aj se napiśu taky Editováno: 29. Září 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 47 minut temu, Galvi napisał: Bohužel 29.10 nemohu. U mě je nejbližší volný víkend až v půlce listopadu . Tak doufám, že aspoň Vánoční sraz mi klapne Śkoda , że nemuześ . Mam jednou vec na kterou chci s Tebou pokecat . Napiś mi SZ kdy maś volny ćas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 před 7 minutami, TOMUS napsal: Malta, aj se napiśu taky co celorepubliková ... bude to mezinárodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Zase je mezinarodni kdy jsem na placku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Samozřejmně že datum a místo respektuju,ale mám malý nápad. Co tak zahájit srazík malou exkurzí ve CVIČNÉ ŠTOLE na dole Paskov. Prohlídka se dá tel.objednat. Když já tam byl před mnoha lety na kombajnérském kurzu, tak všechna zařízení pro dobývání uhlí byla funkční. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 No to už je časově náročnější, to bych spíše viděl na skupinu nadšenců No každopádně u mě jsem opět na pochybách, vím, že naši budou chtít vyzvednout ve Vídni. A nevím, jestli je to ta sobota 29-tého, nebo o týden dříve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Karlos dobry napad jen podotknu ze se jedna o toto http://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/cvicna-stola-dolu-paskov---staric.aspx http://www.obec-staric.cz/turisticke-info-staric-menu/cvicna-stola-staric/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Fajný nápad,budem farat dolu do dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Ja tam mohl bych fedrować wungel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Tomek ty možeš,bo je třeba vengla do pieca na zime. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Kluci tak změna Nedorazím,protože jsem si neuvědomil,že máme oslavu Ale co,bude to první sraz na kterém nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Tak to naopak já asi dorazím, pokud do toho nic nevleze, naši potřebují naštěstí vyzvednout už dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.