kecka Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 tomus ty knám jedes po dalnici ? jak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Ondro jeste prijede Jurek . Napis mi +1 s kvuli tohoto ja mam 2 cesty. jednou pres dalnice pak f-m a sedliste druha bohumin, orlova, petrvald senov, vaclavovice sedliste. Od teto doby druhou cestou mi se nevyplati uz jezdit Kecka urcite mas cestu na ktere nema radaru a merenich useku, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 (editace) V 13. 4. 2018 na 22:51, Ondra16V napsal: Nějak jsem zapomněl napsat seznam 1. Ondra16V 2. Galvi 3. Pawouk 4. Tomus + 1 5. Denis 6. Malta ??? možná přijde i kouzelník 7. Karlos 61 8. Ziklik 9. Pitrsman 10. Aspire 11. Mičurin 12. Luky_Kuky 13. PatrikFilip 14. Jozzi Ještě někdo? Editováno: 21. Duben 2018, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 6. Malta ??? možná přijde i kouzelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 tož čekám fotky, ohlasy a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Hlavně smažte SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Pár fotek za mě.. Uznávám jsem blbec, než mi došlo že mám špatně nastavený foťák po předchozím focení.... tak máte první 2 fotky kreslené No a protože mi nedošlo že bych je měl vyfotit znovu tak prostě nemám.. Snad Ondra bude mít společné fotky lepší... Nu což.. Příště se polepším Každopádně sraz se za mě vydařil. Chci poděkovat všem co dojeli a že to neměli někteří zrovna blízko :). Například zastoupení Maltu - Barča která najela cca 340 Km, což není zrovna málo. O Pawoukovi ani nemluvím a Tomus z Polska to také neměl zrovna blízko. Pak taky musím poděkovat těm, co si zakryli SPZ abych to nemusel mazat, super, potěšili jsme mě a v závěru doufám, že na dalším srazu se sejdeme zase minimálně ve stejném počtu! 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Tak já se taky přidám Neměl jsme dřív čas Klasicky díky všem zúčastněným, o dalším srazu jsme se někteří bavili, vypadá to na polovinu/konec června Nesmím opomenout taky foto jídla! @Galvi od doby co vynalezli peníze.... nemusíme děkovat Měl sis taky pořídit něco přes SPZ Jo a to společné foto je o ničem Takže nic 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 krása, doufám že jste ocenili, že jsem vám poslal hned dva poklady v jednom , svoji dceru a taky, abyste konečně viděli "veteránku", aby to nebylo jak s paní Columbovou, fšici jí znají, ale nikdo jí neviděl jinak dojem jste nechali na Barči ohromný, už teď se automaticky hlásí na další sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Taky všem zúčastněným díky za sraz, bylo fajn mnohé z vás vidět zase po letech. Pokusím se jezdit častěji, pokud to půjde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Za mě povedenej sraz, jen mě tam trochu chyběl Karlos a Ziklik ale příště určitě přifrčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 před 2 hodinami, Malta napsal: krása, doufám že jste ocenili, že jsem vám poslal hned dva poklady v jednom , svoji dceru a taky, abyste konečně viděli "veteránku", aby to nebylo jak s paní Columbovou, fšici jí znají, ale nikdo jí neviděl jinak dojem jste nechali na Barči ohromný, už teď se automaticky hlásí na další sraz Takže příště přijedete každý svojim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 moja řekla, že řídit nebude, takže by přijeli maximálně první a poslední generace Fábie 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Dekuji vsechnym za super sraz. Rad uvidel nove tavricky a lidi s kterema jsem nevidel dlouhoudobu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Zdar dámy a pánové. Rád jsem vás zase viděl, i když se trochu stydím, že jsem se poněkud víc zakecal s Denisem a zbytek osazenstva jaksi pominul. Příště to jistě napravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 bylo to fáájné a pěkné,poasí špicové a až na dlouhou čekačku na jídlo super srázek(fajný zlot).za mně 1+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Před hodinou, Pawouk napsal: Zdar dámy a pánové. Rád jsem vás zase viděl, i když se trochu stydím, že jsem se poněkud víc zakecal s Denisem a zbytek osazenstva jaksi pominul. Příště to jistě napravím. a nebyl jsem to spíš já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 No pokud jsi celý den kecal s Pavlem a byl tam s ním skoro do 10, tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 aha, já právě nevím kdy jste pak jeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 před 4 hodinami, Pitrsman napsal: a nebyl jsem to spíš já? No v hospodě u stolu zpočátku ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Doma jsem byl v 23:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 (editace) Nazdar borci,omlouvám se.Byli jsme z mladýma v ZOO Lešná a zpátky jsem to prohnal přes Sedliště. Dorazil jsem tak v 16,45 a parking už byl prázdný. Dali jsme placek a jeli domů. Doufal jsem marně v tak nádherném počasí, že tam ještě někdo bude. Snad někdy příště. Jinak fotky pěkný. Editováno: 23. Duben 2018, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Ještě větší omluva než ta první. Já si do kalendáře poznačil neděli. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 No já si říkal, že to není možné, žes musel být v nějakém jiném Sedlišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.