Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Dnešní návštěva Gutské bašty. Placek byl snad za 10min od objednání na stole, i porce mi přišla lepší než posledně na srazu. Ovšem za týden asi skončím u husy?? Nechci tady rozjíždět další debatu, pouze dávám aktuální info? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Děla někdo seznam učastniků srazu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) Děti moje, kontoluju počet: 1. Ondra 2. Pawouk 3. Ja +1 + trpajzlici 4. Tomuś 5. Jurek 6. David 7. Skodzinek Kdyz jsem se spletl tak me opravte. Klici ušati, nahlaste mi kdo chce husičku, potřebujou to do středy vědět. Děkuji za pozornost :D Editováno: 5. Listopad 2019, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) Możesz napisać Jurek zamiast tata od Tomusia ?? Editováno: 4. Listopad 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) Já beru husu, Michal asi nedojede. Ale měl by dojet David EDIT: a co @graun se ženou? Editováno: 4. Listopad 2019, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Já ještě nevím jak to dopadne. Pokud bych dojel, tak nejspíše sám. Zatím to je tak 50/50. Husu si nedám. Uvidím v neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Neberu husy. Ale tento placek z fotky Ondry se mě velmi libi :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Zdravím vespolek v neděli dorazím ;) a pro Ondru co to je za placek (3 placky) pod tvojí klasikou? Jinak byl jsem s rodinou u sousedů Poláků tak hodím jednu fotku ;) Editováno: 7. Listopad 2019, autor: Bullets 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Myslíš 4 placky?? Hele netuším přesně, něco s tvarůžkama (fuj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Máte sraz, vždy když jsem v práci [emoji16]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 No jo , už cca 10 let jsou v neděli :D kurnik nechtěl bych 10 let pracovat v neděli :D Stul objednany, pro sichr si to dnesak overim 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Borci, už se těším, ale možná dorazím o něco málo později (cca o 1 hod), tak mi držte místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Rozkaz? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 před 10 hodinami, jozzi napsal: No jo , už cca 10 let jsou v neděli kurnik nechtěl bych 10 let pracovat v neděli Stul objednany, pro sichr si to dnesak overim No, nekecej, kvůli mně se jeden čas posunuly na sobotu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 před 21 hodinami, Ondra16V napsal: Myslíš 4 placky?? Hele netuším přesně, něco s tvarůžkama (fuj) Vidíš to :D to je tak když hlídáš kluky a než něco napíšeš vymýšlí a když se zase dostanu ke psaní už si nepamatuju co jsem chtěl napsat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Před hodinou, Malta napsal: No, nekecej, kvůli mně se jeden čas posunuly na sobotu ?? Kvůli Vám bych to posunul i na středu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Super bylo jako vždy tak šup sypejte fotky :D PS pro Pawouka: Elektromobily mají klasický formát značek tudíž EL- ---- dneska bylo náhodou ve zprávách něco o počtu v Česku :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Další super sraz za námi, tady jsou slíbené fotky :) 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 (editace) Panove, rovnez mockrat dekuji :) Timto Vas chci pozvat na dalsi letosni sraz ktery se bude konat v prijemnem prostredi restaurace Gutska Bašta dne 15.12.2019 v 14:00 plus minus D1 :D . Tesim se na Vas. V pripade ze bude nasnezeno, sane z sebou. 1. Jozzi 2. Ondra 16v 3. Pawouk 4. stanmar 5. filippatrik 6. Jan R. 7. filippatrik 8. Barenasparena 9. mičurin 10. Luky_Kuky 11.Tomuś 12. Jurek 13. Skodzinek Editováno: 18. Listopad 2019, autor: jozzi 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Prý na další letošní sraz, spíše poslední letošní, ne? :D :D To TSI si strč víš kde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 1.2TSI EA211 je 16v, není třeba měnit [emoji846] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 My taký děkujeme za sraz Skvěla restauračka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Děkuji za sraz. Tohle byl už můj čtvrtý :-) Připojím se k @Bullets názoru, že to bylo skvělé, jako vždy. Krásné místo a skvělé jídlo. Čekám na další. Zdravím vas, kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 před 10 hodinami, jozzi napsal: Panove, rovnez mockrat dekuji Timto Vas chci pozvat na dalsi letosni sraz ktery se bude konat v prijemnem prostredi restaurace Gutska Bašta dne 15.12.2019 v 14:00 plus minus D1 . Tesim se na Vas. V pripade ze bude nasnezeno, sane z sebou. 1. Jozzi 2. Ondra1.2tsi 3. Pawouk tak bohužel, ani tento sraz nechytám, budeme na dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Je to škoda. Placek byl dobrý jako nikdy předtím. A cesnecka taky. Zvaž tuto dovolenou znovu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.