eXt Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 (editace) Cus kluci .. Když jsem jel dnes z prace všiml jsem si ze sem se nemohl dostat pod 7l, nechapu čím to bylo jel jsem normalne jako vzdy a to sme obcas dojel tak ze jsem mel na PC treba 5,5. Dnes pri ceste zase do prace jsem si na to dal pozor a spotreba proste nejde dolu na pc, v jedne zatačce mam vždy 3,6 - max 4,5, protoze se jede vetsinou z kopečka.. no a dnes tam mam 6.0. Jinak dlouhodobou mam 6.2 ta se drzi i ted. Zajimave čeho jsem si všiml je, že kdyz jsem obvykle vyřadil psala momentalni 0 ( vim že to nezere 0 ale pc to pise ) ale ted mi to tam pise pri vyrazeni 1,2 tak wtf ? 1.9 TDI 96 KW Editováno: 24. Srpen 2011, autor: eXt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 (editace) Zajimave čeho jsem si všiml je, že kdyz jsem obvykle vyřadil psala momentalni 0 ( vim že to nezere 0 ale pc to pise ) ale ted mi to tam pise pri vyrazeni 1,2 tak wtf ? pri vyradenom prev.stupni,čiže jazde na N je spotreba vyššia,ako keď dojazďuješ napr.ku križovatke so zaradeným prev.stupňom (vtedy je spotreba 0) a zvýšenú spotrebu môže spôsobovať používanie klímy v týchto extrémnych horúčavách Editováno: 24. Srpen 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 25. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 tak asi jo,.. dnes to bylo v pohode ) ... i kdyz klima jela stejne jako vcera,.. asi se jen palubni pc od teploty zblaznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Zdravím pánové, předem upozorňuji, že mám opravdu lehkou nohu, netočím motor nikdy přes 3000ot, a po dálnici jezdím do 150km/h... A měl jsem asi 5 vozidel s PD motorem 1.9... Tak proč mi tento superb 1.9tdi 96kW s tiptronicem žere tak moc? Je mi jasné, že ten automat veme tak 0,5 - 1 litr navíc, ale po městě (Ostrava) není problém mít spotřebu 9,8l/100 a dálkovou 50% dálnice a 50% okresky jsem se nedostal pod 7,8l/100, s tím že jsem jel po dálnici max 140km/h a po okreskách okolo stovky. Upozorňuji, že auto jede krásně, není hlučné a má najetých poctivých 140tis. Díky za reakce, už jsem vážně bezradný!!! :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Zkoušel jsi resetovat paměť PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Zle nastavene rozvody!!! Spotrebu treba merat podla tankovania. PC klame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Poprvé co s PROCHY603 souhlasím počítač vůbec neřeš to se dá i změnit, udělej litráž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 žralok - ahoj, ano zkousel PROCHY603, VAG BoBo - pocital jsem to podle litru a ujetych km, podle PC to +- souhlasi..... hmm, a rozvod musim zkontrolovat. Jeste me napadlo, ze to muze byt i zmrsene nejakym chipem. Ale mel to pouze nejaky starsi chlapik, tak pochybuju, ze by to chipoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 (editace) Závady tam nejsou žádné? Vzduchový filtr je asi OK že? Tak ještě udělat log, ale jestli to jede v pohodě tak to bude něco jiného. Editováno: 2. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 VAG BoBo - ani jedna zavada. Vzduchac je taky v pohode, byl nedavno meneny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Cez VAG treba skontrolovat ako su nastavene rozvody!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 kdyby byly spatne nastavene rozvody, tak by to melo netypicky zvuk, nebo spatny vykon... ale planuju o vikendu zkontrolovat primo rozvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Tak rozvody zkontrolovany... a nastaveny jsou spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Udělal bych log 3,10,11 jestli není problém z váhou, třeba to dává miň vzduchu a víc nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Tak rozvody zkontrolovany... a nastaveny jsou spravne Ake boli hodnoty???? :kol-32: Kedy bol meneny naftovy filter???? Kde tankujes naftu??? Aditivum davas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 tak rozvod zkontrolovan fyzicky - pomoci pripravku na nastavovani naftovy filtr meneny pred par tisici nafta je vetsinou z benziny aditivum jsem nalil nedavno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Já bych řekl, že máš vše vpořádku...musíš počítat, že máš automat a to máš hned litr nahoru a sup je těžkej třeba oproti octávce řekl bych, že tvé hodnoty jsem měl taktéž jen manuální řazení, takže o litr méně.přes týden jsem jezdil pouze město 8-9 litrů a mimo bych řekl průměr 7,5 cca....samozřejmě dálka (100 km a víc ) šla spotřeba klidně i k 5-6 Podle mě z tím nic nevymyslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 ahoj, no priznavam, ze jsem mozna trochu plasil, byl jsem ted v cechach a tak ruzne po cr, a na dalkovou jsem udelal 6,7l na 100, a to jsem jel i useky vice nez 150km/h... Dlouhodobou jsem tedy srazil na 7,5l.,... takze spokojenost. A tak alespon mam klid na dusi, ze jsem si auto poradne proklepl... a vse je cajk.. Jinak diky za tipy, pratele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Zdravim, ohladom tych zle nastavenych rozvodov, viem ze ma byt hodnota cez vag nastavena na 0,0 ale ked to tak nastavim tak mam vyssiu spotrebu, hodnota vstrekovania je 6-6,6mg a na volnobeh mi PP ukazuje 0,8-0,9, ked chcem mat nizsiu spotrebu prestavim rozvod trocha nahor a vtedy mam vstrkovacie mnostvo 4,7-5,2 a PP na volnobeh ukazuje 0,6 ale auto zase netaha az tak ako ma aspon je to moje pocit, nemalo by pri rozvodoch nastavenych na 0,0 byt najnizsia spotreba a PP na volnobeh ukazovat menej ako 0,8-0,9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasatko Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Zle nastavene rozvody!!! Spotrebu treba merat podla tankovania. PC klame. souhlas, mě klesla spotřeba o 1litr (rozvody mi dělá vždy kamarád a nastavuje je podle předchozích) až po dvou letech jsem si nechal upravit VAGem a od té doby o cca 1l/100km ušetřeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 no vidíš koľko si mohol za 2 roky ušetriť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Zdravím chlapi.Všimnul jsem si na okamžitý spotřebě,že při vyřazení je kolikrát 5l a při prošlápnutí plynu spadne na normálních 0,3l.Nevíte o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 nevím ale myslím že0,3 není normální hodnota.Ta se pohybuje kolem 0,7 pokud se nepletu.Že by se ti sekal plynový pedál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Právě,že vůbec nechápu oč jde.Pedál jde lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.