dephski Vloženo 15. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Jenom abych se k tomu vrátil, v Porsche brno (škoda) ořech + 1 šroub 260kč. Celá sada by stála něco přes 500 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Také jsem tohle řešil. Předchozí majitel asi zapomněl kde ořech má... V autorizovaném servisu jsem si nechal zjistit číslo ořechu a pak mi jej také ochotně za 150,- Kč objednali... samotný ořech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smydys843 Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Zdravím,chystám se na výměnu kol a zjistil jsem že pojišťovací šrouby na kolech mám tak zarezlé a sjeté že tam ten ořech skoro prokluzuje,chci si koupit nové pojišťovací šrouby ale dám tam nějaké jiné než škodovácké,ale nevím kde zjistím jaký typ těch šroubu tam můžu dát díval jsem se do velkého techničáku a tam mám napsaný jen typ disku a to 6J x15 ET38 R15, 5 děr kola mám plecháče 15 a originál alu škoda taky 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Jsou dva typy pojistovsku , bud s kuzelovou dosedaci plohou nebo kulovou , vyber si prave podle te plohy a delky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Šroub je M14x1,5x28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 ... a ještě doplním, že pokud máš plecháče a hlavně origo ALU pak tě mají zajímat ty s tou KUŽELOVOU dosedací plochou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Jaký systém hlavy šroubu vybereš je jedno,rozměr šroubu uvedl Žralok.Zcela určitě pro ráfky Škoda dosedací plocha šroubu kulová nikoliv kuželová jak uvádí Wojnar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Sakra, jsem vůl. Napsal jsem to opačně a to jsem jich dnes v ruce držel všech dvacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smydys843 Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Zdravím díky moc za rady jen se chci ještě zeptat bude vadit když koupím šroub který je o 2mm kratší nebo je to jedno?Myslím tím že šroub nebude 14x1,5x28 ale 14x1,5x26? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.