kinats Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Zdravím, potřeboval bych radu, co může být toto za problém: Při ujetí několika km a při následném (i mírném) zatočení doleva začne něco jakoby vrzat, hučet a při brzdění zvuk přestává. Přijde mi, že to jde od zadní nápravy. Původní myšlenka byla ložisko, ale při zkoušení v servisu, se toto nepotvrdilo. Další věcí, která s tím může souviset je, že když při vyšláplé spojce začnu podřazovat (nejvíce ze 4 na 3) a zároveň zatáčím (tentokrát) doprava, dojde k podobnému nepěknému vrzavému pazvuku. Rád bych přišel na to, o co se jedná a zavčas to řešil něž se někde něco rozsype po cestě... Díky za názory a náměty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 to jsem zvědav čím to bude..... mě to začalo dělat včera při zatáčení doprava, něco mezi vrzáním a mlácením a když sem to hodil na zvedák, žádnou závadu jsem neobjevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.