Přejít na obsah

potkané rozvody ?


TheSkytec

Doporučené příspěvky

Zdravím,

doufám že nezakládám to co už tu je ale už tady v tom chaosu nejde najít to co člověk hledá :(

Chci se zeptat....Mám octavii r.v.99 1.9TDI 66kw a pár dní zpátky jsem jel po dálnici z Ostravy na Prahu všechno v pohode až do té doby než jsem zastavil na krátkou pauzu.Jakmile jsem snížil rychlost a zajel na parkoviště na benzínku tak jsem zaslech prasklý plast jak šoupá o řemen na rozvodech asi se povolila napínací kladka a dojel jsem.

Motor ještě asi třikrát točil,ale už nechytil a pak už vubec nic jen cvakal startér.Mechanik říká,že to ještě možná půjde zachránit rád bych na to slyšel vaše názory to za 1.

a

2.kdyby už byl motor v tahu dá se vyměnit za silnější 81kw verzi aniž bych musel něco zapisovat do TP slyšel jsem že jsou konstrukčně stejné až na lopatky na turbu a větší vstřiky nebude problém na technické ?Slyšel jsem taky že se to dělá tak že se jemně zabrousí číslo a kod motoru aby nešel jasně přečíst a pak už nikdo nedokáže co to je za verzi mužete mi poradit?

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

motor šel opravit tak jsem si oddychl.

Uvolnil a zalomil se šroub na podávacím čerpadle pak přeskočil řemen.Naštěstí se to stalo když jsem zrovna zastavoval a nic se nepotkalo.Předtím si s tím hráli nějací zasraní lajdáci ! Stalo se mi už více takových nesmyslných věcí.Motor byl neodborně vyměněn a ted se za to platí :( jinak jede pěkně tak už mě snad nic nepotká :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...