Přejít na obsah

DISKY


celeston

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám možnost zakoupit plechové disky na Octavii II. Maji ale ET 38. Za prvé se chci zeptat co je ET jak jsou kola vylezlé či zalezlé?

Vim že odriginál na Octavii je nejak 50 že?

Tak jestli tech 38 nebude problem a co presne to znamena cim mensi Et tím vylezlejší?

Editováno: , autor: celeston
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, faktem je, že liťáky v zimě trpí (začnou rezavět, loupe se lak a jsou pod ním bublinky), nicméně netrpí více, než plecháče - možná jen pocitově, neboť liťáků si ceníš více.. Stačí se podívat na plecháče, jeté jednu zimu - na nejednom místě již nalezneš známky rzi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OD té doby co mám O II mám zimní pneu pouze na AL ..není na nich poznat žádná vada..i když přiznám..chtějí svoji péči (jako celé auto) a auto není v denním provozu.

Jak vypadaly plech. disky po třech letech..to byl vždycky smutný pohled..když porovnám cenový rozdíl tak bych opravdu plech už nevolil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem hlíny na podzim nasadil, ve stejném stavu jsem je na jaře sundal. Nevím v čem by měl být problém. Origo Škodovácké Oriony a stály mě stejně jako nové plechy. :)

Jo? Posli odkaz na ALu co stoji stejne jak plechy? To by me zajimalo. Nicmene nechci kupovat nové plechy ale uz jete třeba za 500 kč kus.Na zimu to bohate staci a jak pisete kdyz se objevi rez? Jakej je problem vzít černej sprej a nastříkat?

Na zimu proste budu mít plecháče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem na žádných svých nebo co máme v rodině neviděl rez nebo loupání laku. Třeba to je jen klika ale nemyslím si. Schválně se podívám na kola jak budeme doma přezouvat (máti má liťáky po 4 zimách)

Upřímně jsem u nikoho ze známých kola nezkoumal, sám jsem ale před časem koupil na přechodnou dobu Vegy, které byly po zimním provozu korozí hodně poničené.. Otázkou však je, jak se o ně majitel staral..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja len k tej téme že hlinikáče na zimu. Mal som renault clio 5 rokov a jazdil som na hlinikáčoch celý rok, prezúval som len pneumatiku. Za 5 rokov boli asi tie hlinikáče jediná vec ktorá sa na tom aute nedodrbala, ani náznak poškodenia, lúpania, skrátka nič, čo sa o zbytku auta povedať nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

měl jsem je zdarma, jsou zachovalé obul jsem na ně zimní gumy už právě i na aute je mam prehozené tak snad nebude problém s legislativou.

vubec jsem netušil že se ET tak moc řeší, jasne pokud kola extra lezou ven nebo jsou zalezlé uvnitr tak to je na pohled jasné ze není neco ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...