Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 ............ tak zde neco ze SERIE ............ spatny to neni,... ale neco tomu jeste chybi jak tak koukam,.... denni sviceni zustava na zarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 No ale ve vnitř to vypadá lépe s tím 3R volantem a deko. lištou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 tak triraminko bylo uz drive k dostani a deko lista to trochu rozzari, ale porad stejny .......... jinak dodam, nevim jestli ste to uz nekdo rikal, ale KONFIGURATOR uz JEDE !!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) triraminko bylo drive k dostani? A kde jako? Editováno: 4. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 jo pockej,... pletu si to vlastne s OIII sry bylo vlastne jenom ctyr a moznost jenom kuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Za první pololetí dle statisktiky nových registrací OA v ČR je Rapid na prvním místě v nižší střední třídě:06/2013 - 711ks (01-06/2013 - 3417ks)Jen pro srovnání:Fabia 06/2013 - 950 ks (01-06/2013 - 5430ks)Octavia 06/2013 - 1409 ks (01-06/2013 - 8210ks)Jak u Fabie,tak u Octavie je stálý propad oproti loňskému prvnímu pololetí - Fabia 5430 vs 8080 ks, Octavia 8210 vs 12921 ks ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 To rogerer: ja teke přesny den výroby nevim ale prodejce ocekava predani jiz v 28.kt takze se nechavam prekvapit kdy bude:) Jinak jednam s prodejcem o 3r volantu uvidim jak to dopadne drztemi palce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 (editace) http://www.auto.cz/cesi-kupuji-stale-mene-automobilu-75369 Na to jak dlouho se už rapid prodává tak prodejní čísla oproti jiným mne trochu zklamaly..a to ještě z celkového počtu je 62% pro firmy.. Editováno: 6. Červenec 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 (editace) Hm,tak vzhledem ke změně znění původního manfrotova příspěvku,jsem nucen upravit i část mojí reakce na něj... Oproti kterým,je prodej Rapidu zklamáním? Ve své třídě je jedničkou. Editováno: 6. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Tak mám potvrzen 31 výrobní týden.. To už je opravdu úsměvné, když vezmu, že jsem objednával 28.3. :-D Jen si říkám, objednával jsem přece Rapid a ne BMV za 2mil. :-D na jedné straně se samozřejmě těším, ale zároveň mám šílený vztek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Objednal jsi žádané zboží,tak se nediv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 (editace) z celkového počtu škodovek je 62% firemních..a jinak řečeno jsem čekal větší prodej Rapida o proti jiným škodovkám.. Ssebo: třeba žádané zboží rovnou dostaneš na zimákách..jako omluvu.. Editováno: 6. Červenec 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Tak tomu, že bych něco dostal, jako omluvu nevěřím! To není v Česku moc zvykem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 tak to je mazec lhuta...ja objednaval skoro dva mesice po tobe a mel bych to mit driv -.....tak hlavu vzhuru a zkus to jeste vydrzet neprekrocili dodaci lhutu v objednavce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 z celkového počtu škodovek je 62% firemních..a jinak řečeno jsem čekal větší prodej Rapida o proti jiným škodovkám.. Uveď zdroj,to se totiž v tom článku nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Ssebo.jakou že to máš dodačku na objednávce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 manfroto už jsi objednal? nebo čekáš na mod. rok 2016? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 On čeká jistě na facelift. A já čekám na odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 (editace) když vidím ty čekačky,tak asi dřív bude fakt facelift.. Editováno: 6. Červenec 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 (editace) Lhůtu jsem měl mít 6-8 týdnů. Pak už jen omluvy, že mají problémy s výrobou motorů 77kw tsi, že jich je málo atd. Pak se ta doba oddalovala a když jsem chtěl odejít k jinému prodejci, tak už Škodovka změnila fresh k horšímu, což jsem nechtěl.. A současná fresh se už nedala objednat.. Do toho celozavodní dovolená škodovky a lhůta je na světě... Takže musím čekat :-( climatronic i park.senzory totiž chci! Ale ten 3 ramenný volant by se mi taky líbil no i s maxidotem. Škoda, že to tak nebylo hned v jednom balíčku :-D Editováno: 7. Červenec 2013, autor: Ssebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 7. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 tak hlavně ať se dočkáš..že by denní výroba byla tak nízká?..hlavně si před převzetím vše na autě pořádně zkontroluj,ať nedopadneš jako já s lakem na prahách..asi taky spěchali před rokem s Fábií fresh..hodně štěstí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 zkus vydyndat od nich naky prislusentstvu navic (prahy,koberec do kufru, construct apod.) to presvihnuti lhuty je proste o hodne a podle me to musi bejt vinou prodejce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Jak muze prodejce po zadani objednavky ovlivnit, kdy se auto vyrobi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Ja jsem vzdycky zil v domneni ze prodejci maji na zaklade asi odbytu nejake jakoby "postaveni" Tudiz např. Auto Jarov s prodejem stovek vozů muze mit prednost pred prodejcem Frantou ze Lhotky kterej proda 30 aut rocne.... nevim, jen jsem si to tak myslel, jak je jinak mozny ze by v tom byly takovy rozdily (vybavy jso uvicemene totozny)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 To je podle me hovadina. Podle me to vyrabeji tak, aby to bylo co nejjednudussi a ekonomicky co nejlevnejsi tzn. tak aby sla za sebou treba auta stejne barvy, stejne vybavy atd. Ale to je jen ma domnenka. Mozna je to uplne jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.