Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo nemám s tím problém.. Jen teď když je tak hezky, tak jezdím na kole. Vlakras: Udělej si vlastní topik a hoď tam nějaký fotky s těmi 17"Ray, takhle na profilovce vypadají hodně dobře. 

Vloženo

tak už mám také termín předání na 99% pondělí 22. tak uvidíme, snad to klapne každopádně dny se od dneška budou pěkně táhnout :( ale snad by mi tam měli stihnout dát i 3r volant pokud vše klapne tak jak má :)

Vloženo

no ten volant snad dopadne vyměnil jsem ho zatím místo křidélka to koupím časem, zitra mi ho přivezou do hk ale budou tam dávat construkta, dávat dekl na motor (protože to TDI je hnus bez deklu) bouchat aut, zamykání a snad i ten volant.... 

ale tak zase ho budeš mit možná dříve než já :D (závist z mé strany) :D

Vloženo (editace)

dva dni :D mozna pojede na stejnym nakladaku...mne ho vezou do trutnova tak treba to pojede stejnou trasou :D zejtra by h otam taky meli mit :) za ten volant po tobe neco chtej?

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo

no vzdal jsem se křidelka co jsem tam chtěl hodit a tak nějak +/-  je volant o něco levnější než to křídlo ale přesnou cenu mi neřekli chtěji neco za práci + upravu kabeláže protože 3r nemá ovládání a ja mám tak to tam nejak musí dodělat ale 100% to bude levnější než křídlo

Vloženo

S tím volantem moc práce mít nebudou, to tě houpou, ovládání rádia a telefonu se dá z 4R na 3R snadno přehodit, je to záměnný. Mě to prodejce v HK udělal zadara. Já měl volant za polovic, dle ceníku ND stojí skoro 8tKč, s MF za víc jak 11tKč!

Vloženo

nechápu co maj za problém s 3R volantem a ovladani..vsak to koleck oa ovládání si vemou z tvyho volantu..stačí to jen vyměnit ne? Však by to mělo pasovat....jinak dobrá cena za ten volant jestli to tedy bude ten akutální 3R :)

Vloženo

Křidelko jsem měl objednané jen to malé "lizo" ktery se dava na 1.4TSI standartne myslim... Ohledně zoho volantu nevim co tam řeší snad to dopadne a budu spokojen:) jinak je to ten novej aktualni:)

Vloženo (editace)

ja mam pojisteni proti kunam resp. poskozeni utokem zvirete (neplest se srazkou se zviretem)....tak sem zvedavej až kuničky zautocej na kabely hahahha

Editováno: , autor: rogerer

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...