Martab Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Proč by měl? E-call je dostupný jako příplatek snad už od začátku MR18, teď jej budou jen montovat sériově, stejně tak jako přibude filtr pevných částic pro TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 jen se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 To ne. To by byli sami proti sobě. Ten systém stojí peníze. Takže lépe vyrobit dřív a nemuset ho do vozů dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 V 22. 3. 2018 na 6:21, ČudlR napsal: Ja nedostal nic krom teda slevy 12000,- a za tazny bych rad teda nebyl. Pro me upna zbytecnost ktera by mi akorat hyzdila auto :-D Dodi 15 je fakt ze v tu dobu jsem taky byl na kladne v Nevecomu a borec mi rekl ze na style plus slevu dat nemuze ze to je akcni model, ale u Klokocky slevu dali tak nebyli co resit :-) Jenže někomu se tažný hodí. Taky píše, že se na tažným domluvili, takže ho asi potřeboval. Krom toho bude sundavací. Tohle jako slevu klidně beru, páč já si ho tam taky nechal dávat, tak mít to zadarmo se počítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury1104 Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Cus lidi, jak dlouho vám trvalo, než udělal autosalon papíry, když jim tam už auto přišlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesith Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Já jsem to měl nějak takhle: Váš vůz by se měl vyrábět zhruba za 3 týdny, následující týden by měl dorazit a 3 dny po něm technický průkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 V 31. 3. 2018 na 15:13, milstas napsal: https://www.mobilmania.cz/clanky/od-1-dubna-povinne-pro-vsechna-nova-auta-system-ecall-bude-zachranovat-zivoty/sc-3-a-1341405/default.aspx?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu neni to taky jeden z duvodu proc prodluzuji dobu dodani Ne. Ono to neznamena “vsechna auta od 1.4” ale tyka se to aut, ktera budou po 1.4 homologovana. Cili nove modely, pripadne facelifty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury1104 Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Když ho člověk kupuje na leasing, jak dlouho trvá přihlášení atd.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Od prodejce dostaneš při převzetí vozu velkej techničák, auto má dočasnou zelenou RZ, zajedeš si na dopravní odbor pro SPZ a malej techničák. Potom jsi povinen velkej techničák zaslat na leasingovku u mě to byl tenkrát Škofin. Takhle to bylo u mě před pěti lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Ono asi záleží na prodejci, já dostal auto už na značkách a kopii velkého techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Oni i prihlasujou. Samozrejme ze ne zadarmo a hlavne v miste kde maj salon. Tak ze jestli si kupoval auto treba v praze a ses z brna tak budes mit prazsky znacky. U klokocky chteli za prihlaseni tusim 1800,- . Tak jsem to dal sam a u novyho auta nemusis na evidencku tak ze jen na urad ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 před 23 minutami, vpv napsal: Od prodejce dostaneš při převzetí vozu velkej techničák, auto má dočasnou zelenou RZ, zajedeš si na dopravní odbor pro SPZ a malej techničák. Potom jsi povinen velkej techničák zaslat na leasingovku u mě to byl tenkrát Škofin. Takhle to bylo u mě před pěti lety. Plus jeste chteji jeden papir, je to takovy rodny list auta...tez Skofin pred rokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Vola sa to COC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 tak to jsem měl asi nadstandardní služby, bo přihlásili mi to, dokonce jsem měl na výběr zda E(Pardubický) nebo B(Jihomoravský) a chtěli 800,- to co se platí na úřadu + poplatek na poště za plnou moc. Jinak jak píše Martab, kopie velkého TP a jel jsem bez starostí domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Zdravím. Měnil někdo konfiguraci už objednaného vozu? Jak to probíhá? Mění se kupní smlouva nebo se to řeší nějakým dodatkem. Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 zavoláš prodejcovi, on si to vyzada emailem, a tim se povazuje za vyrizene. menil jsem vždy, a nikdy jsme nic nesepisovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Moc . Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Je tam jeste nejaka lhuta pred zadanim do vyroby, pak jiz nic menit nejde. Je to myslim 14 dnu pred vyrobou. Tak mi bylo receno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury1104 Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Lidi jak dllouho vám trvalo, když jste kupovalia auto na leasing a bylo na skladě, ale čeká se na ŠkoFIN až ho přihlásí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Čekací doba se prý zvedla na 5 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Zdravím všechny, Tak jsem se konečně dočkal. Auto bylo vyrobeno 16.6.18, v pondělí dorazilo do autosalonu a v pátek si pro něho jedu. Už aby to bylo ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 (editace) Ahoj, jakou máte nyní délku čekací doby na nového rapida? Já mám na objednávce 19az22týdnů Editováno: 6. Říjen 2018, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Pro mne cim delsi cekaci doba tim lepsi. Aspon mam cas vice nasetrit na akontaci. Mne se na auto nechce dlouhodobe setrit. Ja vzdy vlozim jen penize za prodej stareho auta a to co jsem si odkladal bokem od objednavky. No a zbytek na splatky.. Takze objednavam auto vlastne s tim, ze na neho v tu dobu nemam ani korunu. Je to sranda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Pánové aby vám do saloonu nedodali už toho populára nebo spartaka či jak se ten wergl bude jmenovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Zdravím, tak ve středu objednáno a konec prosince nebo začátek ledna by se měl ukázat na salónu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.