Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Proč by měl? E-call je dostupný jako příplatek snad už od začátku MR18, teď jej budou jen montovat sériově, stejně tak jako přibude filtr pevných částic pro TSI.

jen se ptam

To ne. To by byli sami proti sobě. Ten systém stojí peníze. Takže lépe vyrobit dřív a nemuset ho do vozů dávat. 

• 2 týdny později...
V 22. 3. 2018 na 6:21, ČudlR napsal:

Ja nedostal nic krom teda slevy 12000,- a za tazny bych rad teda nebyl. Pro me upna zbytecnost ktera by mi akorat hyzdila auto :-D Dodi 15 je fakt ze v tu dobu jsem taky byl na kladne v Nevecomu a borec mi rekl ze na style plus slevu dat nemuze ze to je akcni model, ale u Klokocky slevu dali tak nebyli co resit :-)

Jenže někomu se tažný hodí. Taky píše, že se na tažným domluvili, takže ho asi potřeboval. Krom toho bude sundavací.  Tohle jako slevu klidně beru, páč já si ho tam taky nechal dávat, tak mít to zadarmo se počítá;)

Cus lidi, jak dlouho vám trvalo, než udělal autosalon papíry, když jim tam už auto přišlo??

Já jsem to měl nějak takhle:

Váš vůz by se měl vyrábět zhruba za 3 týdny, následující týden by měl dorazit a 3 dny po něm technický průkaz. 

Když ho člověk kupuje na leasing, jak dlouho trvá přihlášení atd.???

Od prodejce dostaneš při převzetí vozu velkej techničák, auto má dočasnou zelenou RZ, zajedeš si na dopravní odbor pro SPZ a malej techničák.

Potom jsi povinen velkej techničák zaslat na leasingovku u mě to byl tenkrát Škofin. Takhle to bylo u mě před pěti lety.

Ono asi záleží na prodejci, já dostal auto už na značkách a kopii velkého techničáku. 

Oni i prihlasujou. Samozrejme ze ne zadarmo a hlavne v miste kde maj salon. Tak ze jestli si kupoval auto treba v praze a ses z brna tak budes mit prazsky znacky. U klokocky chteli za prihlaseni tusim 1800,- . Tak jsem to dal sam a u novyho auta nemusis na evidencku tak ze jen na urad ;-)

před 23 minutami, vpv napsal:

Od prodejce dostaneš při převzetí vozu velkej techničák, auto má dočasnou zelenou RZ, zajedeš si na dopravní odbor pro SPZ a malej techničák.

Potom jsi povinen velkej techničák zaslat na leasingovku u mě to byl tenkrát Škofin. Takhle to bylo u mě před pěti lety.

Plus jeste chteji jeden papir, je to takovy rodny list auta...tez Skofin pred rokem.

Vola sa to COC.

tak to jsem měl asi nadstandardní služby, bo přihlásili mi to, dokonce jsem měl na výběr zda E(Pardubický) nebo B(Jihomoravský) a chtěli 800,- to co se platí na úřadu + poplatek na poště za plnou moc. Jinak jak píše Martab, kopie velkého TP a jel jsem bez starostí domů :)

Zdravím. Měnil někdo konfiguraci už objednaného vozu? Jak to probíhá? Mění se kupní smlouva nebo se to řeší nějakým dodatkem. Moc děkuji.

zavoláš prodejcovi, on si to vyzada emailem, a tim se povazuje za vyrizene. menil jsem vždy, a nikdy jsme nic nesepisovali.

Moc . Děkuji.

Je tam jeste nejaka lhuta pred zadanim do vyroby, pak jiz nic menit nejde. Je to myslim 14 dnu pred vyrobou. Tak mi bylo receno...

Lidi jak dllouho vám trvalo, když jste kupovalia auto na leasing a bylo na skladě, ale čeká se na ŠkoFIN až ho přihlásí??

• 2 týdny později...

Čekací doba se prý zvedla na 5 měsíců.:blink:

• 1 měsíc později...

Zdravím všechny, Tak jsem se konečně dočkal. Auto bylo vyrobeno 16.6.18, v pondělí dorazilo do autosalonu a v pátek si pro něho jedu. Už aby to bylo ...

• 3 měsíce později...

Ahoj, jakou máte nyní délku čekací doby na nového rapida? Já mám na objednávce 19az22týdnů

Upraveno od Sklennny

Pro mne cim delsi cekaci doba tim lepsi. Aspon mam cas vice nasetrit na akontaci. Mne se na auto nechce dlouhodobe setrit. Ja vzdy vlozim jen penize za prodej stareho auta  a to co jsem si odkladal bokem od objednavky. No a zbytek na splatky.. Takze objednavam auto vlastne s tim, ze na neho v tu dobu nemam ani korunu. Je to sranda :-D

Pánové aby vám do saloonu nedodali už toho populára nebo spartaka či jak se ten wergl bude jmenovat :)

• 3 týdny později...

Zdravím, tak ve středu objednáno a konec prosince nebo začátek ledna by se měl ukázat na salónu :)

Screenshot_20181026-204313_Drive.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.