fithusk Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Zdravím Vás, potřebuji radu. Dne 6.11. 2012 jsem na parkovisti lehce tuknul pri couvani auto, za steracem jsem nachal listecek, ze se omlouvam a kdyby neco ,tak at se majitel ozve. Na autě nebylo téměř nic vidět a nidko se neozval. Ale dnes tj. 15.11.2012 jsem za stěračem našel divný lístek s razítkem policie. Lístek je v příloze. Moje auto v té době bylo psáno ještě na původního majitele, ale dnes už mám svoji novou RZ. Prosím, poraďte jak byste postupovali a co si o tomto lístku myslíte. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Je to jednoduché. Buď tam zavolej nebo tam zajdi a zeptej se. Nebo budeš čekat co ti kdo tady poradí? Mě se taky stalo, že když mě PČR nezastihla doma a ani na telefonu tak mi nechali za stěračem lístek. Humpolec je ale malé město a já jsem tady už známej a auto taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 15. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Jde mi hlavně o to, že ten lístek vůbec nevypadá jako od policie a dneska jsem tam zkoušel volat a nikdo to nebral. nevíte jaký mi může hrozit postih? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Když narazíš na blbce tak to může brát i tak, že jsi ujel od dopravní nehody. Jdi tam osobně nebo zkoušej volat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Když se podíváš na jejích stránky, tak zjistíš, že čísla 974 766 xxx používají. Je sice fakt, že oba uvedené na lístku tam přímo vypsané nejsou, ale tak nějak tuším, že fake to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Zajdi na jakoukoliv služebnu a poptej se tam. Samo vem s sebou i ten lístek a voni si to ověří a řeknou ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 já bych tam zkusil volat, ten člověk nemusí být v práci nebo ho vyhnali ven odpracovat 150 hodin navíc, číslo 974xxxxxx je PaCH už jsem taky volal, zavolej na PaCH v Olomouci oni ti toho četníka seženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 jaqk to dopadlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.