Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

:kol-47:  zrovna ty ručičky protáčecí jsem nechtěl, ale rolbař mě je aktivoval ať jsem chtěl nebo nechtěl.

@stringo určitě si pořid FL budíky, ty zeleny jsou takový nic moc :-) Honzovi to funguje, tak i tobě to vymyslí ;-) Jinak tuším že jenom u superbu je to aktivovaný z výroby.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokta7: jak myslíš vybledlej? Ten před FL asi jo, ještě ten display není vyladěnej, ale FL už svítí hezky... Ale zase ta zelená mi přijde vzhledem k ostatním ovladačům že tam pasuje lépe, než ty bílé, ale jak říkám, pokud se podaří odladit veškeré neduhy, jdu do něho.

Odkaz ke komentáři

no já bych se více-méně obešel i bez auta, nebo minimálně bez budíků ale když už tam jsou ...... no, nerad jsem způsobil závist u těch, komu "to nejde" a pohrdání těch, kterým to jde, ale už je to nudí....mně se to líbí a zřejmě jen s věkem ubývající intelekt  způsobí, že se mi to bude líbit i nadále :-)  nemusím snad vysvětlovat, co znamená chlap v přechodu.....asi se blížím :-)

už dávno před Fernet Stockem má žena minimálně dva-třikrát ročně konstatovala, že i "jadrný fyzik" má své dny. I vulgárněji....tak mi nechte , prosím, mé ručičky. Můžem to doprobrat v červencovém odpoledním dusnu, ale radši bych to uzavřel a víc bych o tom nemluvil....tak já jdu letět do Ufy. Uf uf mějte se krásně.

Odkaz ke komentáři

parada ucast zatim vypada slibne

s trochou stesti s sebou privezu jednoho noveho ucastnika s OII, ale zatim to neni jiste ;)

pro nas prazske a pseudo, opet to tam poslem z benziny z Vypichu?

a asi pro vsechny, minule se na nas nekoukala pani na pumpe ve straseci moc dobre, nedame sraz spis u toho lidlu? ale nevim jak moc velke tam to parkoviste, to by nam musel rict Clint ;)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak Ferda25 to taky umí, ale pořád to není prý ono, otázka času kdy to prolomí a bude fungovat vše jak má, potom to zrealizuju Ty budíky nejsou zase tak drahý že bych do nich nemohl investovat, ale teď mě čekají důležitější úpravy a jak říkám, zatím to není tak jak by to mělo být, takže zatím je na to čas...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

parada ucast zatim vypada slibne

s trochou stesti s sebou privezu jednoho noveho ucastnika s OII, ale zatim to neni jiste ;)

pro nas prazske a pseudo, opet to tam poslem z benziny z Vypichu?

a asi pro vsechny, minule se na nas nekoukala pani na pumpe ve straseci moc dobre, nedame sraz spis u toho lidlu? ale nevim jak moc velke tam to parkoviste, to by nam musel rict Clint ;)

Copak, nasla se ti oktavka i s ukrajincem :D?

K budikum:

kdyz nepocitam nulovy prinos a nulovy efekt atraktivity, tak mne osobne nepotesil chrastivy zvuk plastoveho soukoli rucicek... zivotnost budiku tim podle me musi trpet a je otazka, zda-li vydrzeji vic, nez baterka :)

to ze to ma i SuperB je pro mne novinka - ted to chci teda taky :), ne kecam

Odkaz ke komentáři

Chlapi, ta z té benzínky nás neohrozí, navíc jsme tam byli jen chvíli. U Lídlu bychom to blokovali mnohem více, znám to tam.

Nicméně není problém se sejít přímo v Classicu a případné zájemce a nové jedince vyzvednu já osobně u té benzínky.

Společnou jízdu pak podnikneme na ten hrad Křivoklát....;)

Odkaz ke komentáři

jj benzínka v Praze určitě, alespoň budem mít část kolony za sebou ;-) Akorát budu mít dilema co vzít, jestli svoji nebo táta dostane snad do firmy superba v L@K 3.6, že bych přivezl možná ukázat když nebude pryč.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...