Scotty72 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 sviti mi kontrolka motoru....myslite ze mi vydrzi na cestu dom?....tady je vse drahy...a nemam penize....ale mam strach abych neznicil motor..si myslim kdyby mi to nespadlo pod 2000 tisice otacek ze bych dojel dom....kdybych mel penize tak si to opravim ale bohuzel nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 treba to aspoň načítať,ako písal Malta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Dnes jsem spínač vyměnil. Bohužel jsem nejel trasu, kde bych cukání nějak víc zkoumal, ale zdá se, že to u mě také pomohlo. Každopádně auto na plyn reaguje jinak, tak jako kdysi. Tak díky klucí, že jste mě nakonec přesvědčili Jinak se u tohoto spínače také nastavuje poloha pedálu. Je to jinak vyřešené, než u toho předchozího - nastavení proběhne až po tom otočení o 90°. Po prvním puštění pedálu se ozve stejný zvuk, jako když se u starého vytáhne táhlo. A po tom otočení a nastavení také začne teprve fungovat. Předtím mi měřák hlasil ve všech polohách 0 ohmů. Jinak najeto 129 tkm, ale jak jsem už psal - cukání pozoruju už od nějakých 50 tkm. Nejdříve jsem spínač kupoval v e-shopu, ale dodali mi ten starší, tak pozor na to. Vrátil jsem ho a ve škodovce koupil za 399 Kč už ten správný. Tak chlapci... Dneska a včera (jak se oteplilo) tak mi přišlo, že to už zase více cuká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 To mi povídej já dnes škubal jak o život,zkrátka jedu a najednou se začne auto dusit musím pustit plyn a hned sešlápnout a jede se dál,dnes,ale škube jak blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Taky mi to začalo po po sešlápnutí plynu škubat (jendou škubne), ale u mě bude problém v EGR. Zkuste odpojit konektor EGR a uvidite jestli se to zlepší, u mě se to zlepšilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 40Kw ho asi nemá,a jestli jo tak je mi utajen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 jj máš pravdu, 40kw ho nemá, nevšimnul jsem si že máš tuto verzi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 mám ho koupený, ale ještě jsem se k tomu nedostal, abych ho vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naphex Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 mne tiez dnes prisiel, chcem ho v priebehu par dni vymenit, je nieco dolezite na co si treba dat pozor pri demontazi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Výměna je snadná, zabere tak 10 minut. Jediná rada je nezapomen při demontáži spodního plastu odšroubovat všechny torx šrouby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naphex Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) Zdravim uz to mam vymenene ale zda sa mi ze tam nedrzi tak pevne ako stary snimac, podlozili ste to nejakou podlozkou? Inak co sa tyka funkcnosti tak sa mi zda ze spojka ide lahsie aj sa lahsie hlada zaber... Chvilku mi trvalo najst skryty srob pri volante, nakoniec ma nastastie osvietilo Akurat mi chvilku trvalo ci treba ten kolik stlacit aby sa tam dal snimac namontovat, kedze z vyroby bol ten kolik vystrceny do maximalnej dlzky, dufam ze sa to malo stlacit Editováno: 19. Duben 2013, autor: Naphex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.