Stringo Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Jo to jo, já myslel že se bavíte o těch pružinách. Jinak to tak prostě je, je to ochrana proti otevření za jízdy, kdyby náhodou se to otevřelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Takže když chce člověk aby se mu kufr otevřel sám musí se ta ochrana vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Podle mě to nejde, otevření je elektrické a jištění mechanické (podle mě tedy) protože jak zmáčkneš DO, tak se to otevře a cca 2s to je nejištěné, potom se to vypne a něco ten zámek mechanicky zajistí tak, aby se to při jízdě neotevřelo úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Tak ještě jsem to nezkoumal důkladně, ale to by bylo aby se to nedalo nějak vykoumat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 jestli chceš, můžu ti poslat jeden zámek na rozebrání (je zničenej, ale na rozebrání určitě bude dobrej, když tak SZ ;-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Zámek se valí kamarádovi ve skříni.... Když si rozbořil otevřený 5tý dveře a střechu o trámek při couvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Já to mám od "postrčení" autobusem na křižovatce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 tak to mate asi neco spatne,normalne odskoci a jde nadzvednout bez mackani vypinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 No u staré OII mi to šlo taky, u této ale už ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 musi to jit pokud tam mas odskok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 No nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 pokud je tam odskok a je funkcni-neni tam jen pro okrasu bez zapojeni do el,tak mate nekde chybu nebo jestli jde pres vag nejaka ta ochrana nakodovat jak pse stringo tak to nevim ale podle me je to blbost,pokud vam odskoci dvere a nejdou otevrit tak si nechce seridit zamky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 No blbost to asi nebude, když to má, s výjimkou té mé staré, každá OII, kterou znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 ja zas neznam oktavku ktera by to takhle mela a to me jich projde pod rukama dost,v praci mam ted 3kusy tak to vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 (editace) tak jsem to teď byl zkusit a fakt to ten odskok odskočí a pak jdou otevřít dveře bez znovu mačkání spínače, napadá mě možnost, jestli nemáte vzpěry už KO natolik, že to kufr nedokáže odskočit do pozice, kdy už jsou dveře ze zámku venku, protože když lehce zatlačím na dveře, zaseknou se do té nějaké polohy kdy nejdou otevřít a přitom nejsou zcela zavřené, což by ukazovalo na fakt, že odskok vám odemkne, ale ty vzpěry nemají sílu, aby ze zámku dveře vyhodily a tak zůstanou v té poloze kdy jsou jen zajištěné a jeví se to, že to musíte podruhé spínačem otevřít EDIT: udělejte pokus, stoupněte si ke dveřím, tlačte je rukou nahoru ale neodemykejte spínačem ale DO a uvidíte, jestli se dveře otevřou napoprvé, nebo jestli se Vám zaseknou na tom druhém jištění, jinak fakt nevím... Editováno: 9. Březen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 To jsem z toho jelen. Dneska jsem to 10x za sebou zkusil a odskok funguje normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Jestli to opravdu nebudou ty vzpěry... je tepleji, tak se mohli zmátořit a přemůžou ten krok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 vzpery na to nemaji vliv,spis zkuste vysroubovat o neco vic dorazy,jinak je to jak sem psal,na vsech to tak je pokud ne mate nekde chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Je to jak pise Stringo. Proste se vam dvere neotevrou dostatecne na to, aby se odjistily. Jestli je to vzperama nebo dorazy nevim. Ale podle me vzperama. Kdyz jsem auto koupil, mel jsem dorazy nastavene tak, ze se do akce vubec nezapojovaly a dvere odskakovaly dobre. V zime se mi ale vyjimecne stane, ze dvere neodskoci dost. Takze podle me vzpery... Editováno: 16. Březen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Bude to těmi dorazy. Dělalo mi to už u nového auta a pochybuji, že by mělo nové auto slabé vzpěry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 No tak asi jak u koho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Mě to nad nulou funguje, takže to nebudu řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Kluci když jsem u těch dorazů... mám vyměněné zadní dveře (kdo sleduje můj topick, ví proč)... Na dveřích jsou dorazy co tam byly, moje dorazy co jsem sundal z mých dveří jsou nastavené jinak a jeden je po nárazu zajetý... Potřeboval bych vědět, kdo máte OII combi, jak je máte nastavené a jak je nastavit, nemůžu s nimi vůbec hnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) nastavene to ma kazde auto jinak dorazy sou zajistene torxem bud 10 nebo 15 uz presne nevim,do diry ho strcis povolis a potom s tim muzes hybat a pak ho zas zajistis tim zasroubovanim edit: muze tam byt i nimbus Editováno: 16. Březen 2015, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.