Březen 2, 20196 r Aktualizace SW MIB HIGH na nový stav SW 1433 - platí pro jednotky: 3V0.035.020.A-D 3V0.035.021.A-D 3V0.035.043.A-D 3V0.035.045.A-D 3V0.035.046.A-D
Březen 7, 20196 r V 16. 12. 2018 na 14:06, Aleš_BX napsal: a návod k obsluze máš? pokud ne, zde je odkaz na pdf verzi i s vyhledáváním https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/07-2018/Manual/Octavia/A7_Octavia_OwnersManual.pdf Ahoj, v tom manuálu jsem stejně nic nemohl najít. Tak nevím. Nejspíš bude tchán jezdit s červenou zeměkoulí furt.
Březen 7, 20196 r Nemáš připojení k internetu, to je celé. Datová SIM, nebo wifi hotspot z mobilu tvůj problém vyřeší.
Březen 21, 20196 r Jaká je poslední aktualizace na tento Columbus? Poslední aktualizaci mi dělali cca pred třemi měsíci v autorizaku na sw 0411 a od te doby to nejak zlobí. Columbus zamrzá, někdy se mi z ničeho nic resetuje navigace, nebo blbne hlasové ovládání. Jde tam dát nějaký novější software?
Březen 22, 20196 r Mám 2 dotazy. První se týká mapových podkladů. Chtěl bych jet na automatický zoom, kde se to v případě měst nebo při odbočování automaticky přiblíží. Vadí mi ale, že v klasickém automatickém režimu se mapa při jízdě po silnici oddálí až moc a nevidím pak, jak se silnicie zakřivuje. Ví někdo, co s tím? Drhý dotaz se týká vyhledávání čerpacích stanic při nedostatku pohonných hmot. Mám Benzina Tank Kartu a tak bych chtěl vyhledávát čerpací stanice Benzina, ale v systému jsou jen ty ostatní. Nevíte někdo, jak na to?
Březen 23, 20196 r A nedajú sa dohrať do navigácie ČS Benzina ako POI a následne ich vyhľadávať? (Samozrejme to nebude fungovať tak ako s tými vstavaným ČS ale možno lepšie ako nič)
Březen 23, 20196 r Zrovna nad tím přemýšlím. Našel jsem stránku https://www.poi.cz/ Je tam ale více možností stahnutí (GPX, kml, WPT... apod). Budu se v tom muset napřed nějak zorientovat.
Duben 4, 20196 r Nevím jestli jste se s tím už někdo setkal, ale po aktualizaci map na 2018/19 mi přestala navigace "mluvit", nemáte s tím někdo zkušenost jak ji zase rozkecat? Data navi viz obrázek
Květen 8, 20196 r Teď jsem si všiml, že při naladění DAB se objevují dva "multiplexy" - Teleko DAB a CRo DAB+. Je to tak správně? Východní Čechy. Vše běží, většinou se dublují stanice ČRo, ale jsou tam 2 záložky.
Červen 17, 20196 r Pro celoskleněné Columbusy vyšel nový software 1440 a dle popisu je určen i pro první verze, tj. i pro Aleše_BX...
Červen 18, 20196 r Ano jsi to schopen přehrát sám a o odblokování obrazu za jízdy na rozdíl od přehrání ze strany servisu nepřijdeš(oni dle pokynů dělají ještě parametrizaci v rámci řízení funkce: "Výměna jednotky" dle TPI, která opět nastaví parametry rychlosti na standardní hodnoty), postup je stejný jako u MIB1. Problém v únoru byl, že software 100% v servise neměli. Upraveno Červen 18, 20196 r od ferda25
Červen 18, 20196 r Ten update se dá pouze servisním zásahem, nebo i v rámci škoda connect ?Zlobí mě trošku parkovací kamera, závada se neprojevuje kdy mám, tak třeba by mohlo pomoct
Červen 19, 20196 r Zkusím říct v servisu, já jinak fakt už nevím čím by ta kamera mohla dělat ty pruhy občas..
Červen 20, 20196 r @Aleš_BX Jaks tam dostal Novinky.cz? Já mám AFP a nedošel jsem na nastavení, kde by to šlo přehodit. Ferda kdyžtak zítra poradí.
Červen 20, 20196 r Problém není na straně navigace, ale "SOS tlačítka", proto vše běží, ale OCU není spojená s portálem.
Červen 24, 20196 r Ahojte, mel bych dotaz ohledne Columbuse MIB 1 z roku 2014. Lze jej upgradovat na MIB 2 aniz by se muselo menit cele zarizeni? Mate s tim uz nekdo zkusenosti? Predem diky.
Červen 27, 20196 r Po servisní akci "91R2099001 ŘÍDICÍ JEDNOTKA OCU2" je občas zeměkoule červená i když Škoda Connect a internet z vložené sim funguje. SOS tlačítka svítí zeleně. Včera i dnes je zeměkoule červená. Dříve pokud byla červená, tak Škoda Connect nefungoval. Jaký tam mám nyní software nevím - nejde mi počítač.
Červenec 1, 20196 r Sice nemám Columbuse, mám Amundsena, ale problém s portálem Car Connect mám neustále. V rádiu v autě mám Infotainment Online stále dostupný a Car Connect stále nedostupný i když mi na rádiu chvíli svítí zeměkoule červená, chvíli bílá, autíčko tam mám jen sporadicky a u zeměkoule vždy svítí WLAN. ( propojení mám přes telefon přes který mám vytvořený mobilní hotspot ). V aplikaci Connect Car se mi jednotlivé jízdní data aktualizují, vidím polohu, funguje houkání a blikání,... ale po přihlášení do portálu Car Connect přes internet nemám na stránce nic než nulu místo auta a po kliknutí na cokoli se vždy vrátím k přihlášení. Žádné data tam nemám a ani auto. Před cca měsícem mi internetový portál normálně fungoval. Vše řeším se ŠA. Upraveno Červenec 1, 20196 r od xx30
Červenec 7, 20196 r Kluci možná budu za blbce, ale potřeboval bych to nějak objasnit. Mám 6/2017 columbuse. A nějak se v tom ztrácím. Vy tady ukazuje že citace z návodu a řešíte barvy zeměkoule a já tam nic takovýho nemám. Mám v něm normálně simku a stejně jako se mi ukazuje signál u telefonu tak zrovna tak se mi ukazuje signál infotainmentu. Škoda Connect normálně chodí, jen se v tom jak si ztrácím. To jsou jako ještě úrovně výbavy těch online služeb? Dá se s tím nějak pracovat? Někde jsem četl že teoreticky by bylo možné nějaké vzdálené ovládání vozu, třeba Webasto atd. Jenom mě se to asi netýká, nebo nevím.
Červenec 7, 20196 r Stačí si na stránkách Škoda-Auto najít manuál k aktuálnímu vozu a porovnat to s tvým ve voze....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.