Yodiak Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 Koupil jsem si auto Octavii 3 před face RS a je tam parkovací asistent a ještě jsem to ani nevyzkoušel ale někdy budu muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pijalis Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 (editace) Zdravim vsechny, mam supa 3, rok 2016, je tam park pilot, ale automaticke parkovani to nema, jak je na videich....kolik tak vyjde cenove dodelani (dokodovani) toho automatickeho, pokud to opravdu jde? Diky Editováno: 8. leden 2022, autor: Pijalis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fox50 Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Automatické parkování potřebuje 12 senzorů kolem auta, takže pokud tam nejsou je potřeba je dodělat. Není to jen o kódování. Pozná se to tak že jsou zestrany v podběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pijalis Vloženo 11. leden 2022 Sdílet Vloženo 11. leden 2022 Diky za odpoved 👍 uz priblizne vim, o co uz jde 😉 jinak nahodou nekdo na dodelani tech senzoru po stranach a popripade nacenění? Mam jinak predni i zadni senzory (park pilot). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Tak to pis do Supa 3. Tady ses v O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubuxin1 Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 (editace) Ahojte. Na mojej O3 facelift mám iba zadné parkovacie senzory, a teraz keď sú chladné počasie pár krát sa mi stalo hneď keď naštartujem motor ozve sa mi napis "funkcia brzdy pri posune nie je aktívna". A čo to znamená v danom prípade? Že pri prekážkou pri cúvaní nezabrzdí automaticky? Náhodou nevie niekto z vás čo to môže robiť? Po druhom štarte už všetko Ok. Diky vopred Editováno: 6. Únor 2022, autor: Bubuxin1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Zkus rano pred startem zmerit baterku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baconn Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 (editace) Zdravím všechny. Potřeboval bych radu. Dodělal jsem si parkovacího asistenta včetně kabeláže čidel atd. Problém nastal u nové ŘJ 5QA 919 298 K (je nepoužitá s kódováním 0000000). Ta mi nejde na kódovat při dlouhém kódování. napíše chyba 31 ŘJ něco s ID. Je to ta samá chyba, která vyskakuje, když jsou WSC, importér nulové. Procházel jsem internet a zjistil jsem, že by se měla nová ŘJ parametrizovat. Nicméně přes VCDS to nejde. Prý to jde přes VCP. Mohl by mi někdo poradit, co s tím a popřípadě pokud to je to opravdu kvůli parametrizování má někdo v okolí Brna nebo přímo v Brně VCP a uměl by to? Děkuji. Editováno: 16. Duben 2022, autor: Baconn DOPLNĚNÍ INFORMACI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Je to tak, pokud kódování je nulové a nejde změnit, tak pravděpodobně není jednotka parametrizována (je to stejné jako u couvacích kamer po CANu). Mělo by to být vidět i v chybách - něco ve stylu "dataset chybný/neplatný" nebo "bez parametrizace". A jde to pomocí například VCP nebo ODIS-E Bohužel nejsem od Brna, abych mohl pomoci, ale není to složité, je to otázka pěti minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baconn Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 (editace) @KrostaDěkuji za potvrzeni. Mam i kameru, takže mě to čeká i u ni. Mam mít cestu do Prahy, pokud jste někde z okolí Prahy nebo po cestě do Prahy, tak bych se s Vámi rad domluvil. Pokud se nenajde někdo z Brna. Editováno: 17. Duben 2022, autor: Baconn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.