Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nevim na co se chcete koukat, kdykoliv me kurvili v hyundai auto, coz bylo pri kazde navsteve servisu, tak to bylo pri testovaci jizde.

Skoda podle me nema v nabidce nic, co by nejak servisaky lakalo k paleni gum apod. Byl bych v klidu, a pokud ne, tak operak.

Jako, ze uvidim, ze to servisaci neumi a delaji to blbe, tak co, vidim to, reknu to prvnimu, reknu to druhymu, reknu to vedoucimu servisu, nic, jde kolem nejakej starej dedula servisak co to chape a jenom zamumla, ze to oni nikdy nepochopi a nazdar, to lepsi proste nevidet.

Nebo pri oprave klimy uvidis, ze to misto 30 minut vakuovani nechaj 5 minut a co udelas? Reknes jim at to udelaj cely znova?

Navic skodovku si snad lidi kupuji prave proto aby tohle nemuseli resit a sluzby jsou u skodovky uplne jinde nez u jakekoliv jine automobilky, vc. treba bmw. Fakt jsem nikdy ve skodovce nemel problem a naopak nevim, ze by to jinde bylo jedinkrat bez problemu.

Editováno: , autor: evlo
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Moje zkušenost, autorizovaný servis, měl jsem 3 otázky - 1) Mohu být po dobu opravy u auta nebo poblíž ? Ne nemůžete. 2) Je možnost přinést svoje díly atd. a vám zaplatit pouze práci ? Ne, jediné co, tak olej. 3) Můžete mi vytisknout historii mého vozu, minulý majitel jezdil jen do autorizovaného servisu, tak abych měl kompletní přehled co a kdy se dělalo. Ne to nemohu, maximálně několik oprav zpět vám říct co se přibližně dělalo.

Tod moje zkušenosti, první a poslední návštěva škoda servisu :)

Vloženo

Jednou je to moje auto a jen ja tozhoduji kdy a kde a co si do nej necham namontovat. Uctuji si 800 kc/hod prace. Nevidim duvod proc bych si nemohl donest klidne svuj dil. Ano i kdyby s podminkou, ze mi neposkytnou zaruku na opravu treba. Je to o nabidce a poptavce. Ja ( krom oleje) bych sice touto cestou nesel, chci aby si servis plne odpovidal za odvedenou praci vcetne vsech zaruk a to mohou splnit pouze dodanim si svych dilu za ktere ruci a je jedno jestli jde o AS nebo ne.

Vloženo
před 2 hodinami, Pawouk napsal:

Do hospody si také nosíš vlastní chlast a jídlo??? Nikdo tě nenutí navštěvovat autorizovaný servis. Není to žádná charita.

To je určitě pravda, jen popisuji svoji zkušenost a jejich přístup se mi rozhodně nelíbil, neprofesionální, nedostatečný. Ale to je tady u nás, jinde to může být lepší, nemůžu soudit :)

Vloženo

Přístup byl naprosto standardní - důvody se tady již mnohokrát probíraly - BOZP, záruky za díly, atd. atd. atd. Když na to nemáte, nekupujte to a nelezte do autorizovaného servisu. Existuje přece bloková výjimka. Jak snadné. Jen se to tady léta letoucí vytahuje pořád dokola. Stejně s tím nic neuděláte. A ani jsi neuvedl, který servis to byl, takže tvoje informace je tady vlastně k ničemu. Protože se mu místní stěžovatelé nemohou vyhnout. ;)

Vloženo

Ano,je to pořád dokola.Servis mám,zákazníky necháváme u vozu,ale ve vymezeném prostoru,ale i tak lezou kam nemají.Zrovna dnes,byl na straně zvedáku,kde jsem neviděl.Dával jsem dole zvedák a málem měl po noze.Jeho argumenty-však jsem pojištěný.Jasně,ale kdyby mu ten zvedák nohu pohmoždil,asi by mluvil jinak,to zaprvé.Za druhé,pokud by to byl vážný úraz,už se to vyšetřuje,jsou komlikace atd atd a věřte,komise si vždy najde něco,co jste porušil.Takže za mě-a´t se servisy brání.

Do pékárny také nemůžete-zas jiné pravidla,vyhlášky atd a nemelte,že je to o něčem jiném.Každá práce má své,své pravidla,své BOZP.

Vloženo

Do pekarny si nevezu prihrat svuj rohlik. Mne je to uplne volny. Jezdim tam kde kdyz chci, u opravy jsem a kdyz u ni nejsem tak mu 100% verim. AS to urcite neni a taky to neni zdaleka o tom kdo na to ma a kdo ne. Je to taky o duvere a ja duveru v AS nemam, jsou to bridilove v 70% pripadu. Kazdy at si jezdi kde je spokojeny a kam chce. Je zbytecne tady o tom furt dokola diskutovat.

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...