libero Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 diagnostika bola urobená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kelso Hudak Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 diagnostika neukazuje nič! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kelso Hudak Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 a to mi začalo robiť ked som vymenil tesnenie pod hlavou,pod sacie a vyfukove potrubie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 s ventilmi ste sa nehrali,nenastavovali ste ich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kelso Hudak Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 hej ventili sa nastavovali,prečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 pretože len pri samotnej výmene tesnenia pod hlavou sa s ventilmi nič nerobí.... treba to nechať teraz znovu nastaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kelso Hudak Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 tak že treba ešte raz nastaviť ventily...no dobre...a ked to nepomože? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 nastavte ich správne ako sa majú a potom sa uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kelso Hudak Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 tak asi ich nastavil dobre ne...šak to nerobil prvy krat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 možno zapaľovacia lišta odchádza ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Zdravim mám fábii 1 1,4MPI kw ráno za studena chytá jen na tři válce a po chvíli se chytí i čtvrtý ale jako by i tak neměla sílu když mi při rozjezdu chcípne jde špatně nastartovat. Nevíte někdo co by s tím mohlo být svíčky jsem vyměnil vzduchoví filtr taky myslím si že by to mohl být vstřik nebo čerpadlo po zahřátí vše ok táhne hezky necuká a startuje perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Myslím by to chtělo dát na diagnostiku! Těch závad může být víc. Těžko jen tak radit. Jedna z věcí- třeba zapalovací lišta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Taky si myslím teď jsem to tu taky vyčetl, na diagnostice jsem byl ta nic neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Já měl presně tenhle problém na feldě. Diagnostika taky nic nepsala. vyměnil jsem lištu a po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Jak píše Mirek, vyměn zapalovací lištu nebo si ji od nekoho pujč kdo má taky fabii a podivej se ne svíčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Svíčky jsou fungl nový Bosch to bylo první co jsem zkoušel žádná změna ale tu lištu skusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo sdi Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Prvá vec,tam patria sviečky Champion RC89PYC a druhá,že zapalovacia lišta dáva sekvenčné iskri, to je že bud ide na 4 válce,alebo na 2 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Zdravim tak ta lišta to není ale konečně to píše chybu 16556 Řada válců 1 :systém odměřování paliva - systém příliš bohatý . Nevíte někdo co by to mohlo znamenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 že tam jde bohatá směs za přepokladu že je lambda OK.. koukni na lambdafaktor kolik ukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Při volnoběhu (-4,9 % plus mínus jestli je to teda ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak dneska jsem to pořádně poslouchal a zdá se mi že neběží na tři válce ale spíš se hádá .Když běží na tři válce je to takoví pravidelný jako Wartburk todle je spíš takoví skákaví prostě jak kdyby se hádaly válce nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 tak to neni zas tak hrozne... ja tam mam ted třeba +20... nemyslíš takové prdění jak kdyby? jako kdyby to vynechavalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 no něco takového musím ji prošlápnout a podržet tak na 2000 a hned se srovná a je to v poho celí den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Zdravim tak ta lišta to není ale konečně to píše chybu 16556 Řada válců 1 :systém odměřování paliva - systém příliš bohatý . Nevíte někdo co by to mohlo znamenat No s touto chybou jsem se dost natrápil na sestřině FAbii Bylo to 16556 a potom 16554 Pomohla výměna lambada sondy Vadná lambda za katalyzátorem. Jelikož nešlo ani úspěšně dokončit readiness a objevila se ještě jedna chyba a to 16523 - sonda2 signál příliš pomalý. Readiness jsem se rozhodl udělat až poté co jsem zjistil , že chyba 16554 znamená : Ukládá se když, běhěm procesu učení je mezi nově naučenou a předchoze naučenou lambda hodnotou rozdíl větší než 8 %. Pak už logicky následoval readiness test a bylo jasno... Koupil jsem od Seba asi za cca 2600,- originál Bosch a je klid www.hanza-autodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Tak skusím vyměnit lambdu a uvidí se kdyžtak budeme pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.