Tomáš H. Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ahoj všem! Momentálně vypracovávám marketingový výzkum trhu pro firmu Škoda jako součást mé bakalářské práce. Strašně by jste mi pomohli, když vyplníte tento krátký dotazník. Vyplnění zabere zhruba jen 1 minutu. Pokud by měl někdo zájem, tak výsledku tohoto průzkumu mohu poté zde zveřejnit Díky všem! Odkaz k dotazníku: http://www.survio.com/survey/d/S3P1C3B7X3W8H5Q6F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Já bych zájem měl, určitě ty výsledky zveřejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 odpovedi mas nahozene a o vysledky bych taky mel zajem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Jak píší ostatní, dotazník jsem vyplnil, a zajímají mě výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Máš to tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Máš vyplněno a zájem o zveřejnění mám také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 mas to tam ...... o zverejneni vysledku taktez souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš H. Vloženo 22. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Až budu mít dostatečný počet vyplněných dotazníků, tak to určitě zveřejnim. Zatím jich mám pouze 25, tak to ještě nemá smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 a kolik je pro tebe dostatecny pocet ? 100 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 odesláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 odesláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš H. Vloženo 23. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 100 je minimum 150-200 by bylo více objektivní. Ale až bude 100, tak to zveřejnim. Momentálně jich je 33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 tak to si ocividne jeste chvily pockame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Odesláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 ...máš to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Vyplněno,odesláno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 By me zajimalo zda tu jeste uvidime vysledky jelikoz autor uz tu hoooodne dlouho nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Tak jsem mu tam taky zahlasoval... No chtělo by to ty výsledky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coreybowden Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 I am interested in participating your survey and also willing to see the results of the survey. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coreybowden Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Tak jsem mu tam taky zahlasoval... No chtělo by to ty výsledky...!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Vyplněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Vyplněno. Jak jsou na tom Výsledky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 vzhledem k tomu, ze manik tu byl naposled vic jak pred rokem, tak bych rekl, ze dobre pro jeho diplomku, ale nic moc pro nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 vsak on se zase nekdo najde a dotaznik vyplni tak sup a vyplnujte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 vsak on se zase nekdo najde a dotaznik vyplni tak sup a vyplnujte :D napr. ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.