Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No tak jsem to ted dukladne zkoumal...sice to mam v menu ale nastavit to nejde bo dle návodu nemam sedadlo ridice s pameti

post-3854-0-88342900-1390429558_thumb.jp

post-3854-0-15198700-1390429629_thumb.jp

po nakódování to musí fungovat i bez el. sedadel s pamětí:

Enabling passenger mirror dip on selecting reverse

Tested on Elegance & vRS

Remember, the mirror switch needs to have the passenger mirror selected for this to work, and the mirror only dips a fixed amount if you don't have memory seats.

xstorm: Nemůže to fungovat protože to v menu nemáš stejně jako já, neustále chlapci nedáváte pozor a pletete hrušky s jabkama

položka "přiklopení při parkování" znamená že když zaparkuješ a zamkneš tak se sklopí zrcátka na dveře pokud tuto výbavu máš

to o čem je tady pořád řeč je položka "natočení při zpátečce" takže xstorm, položku v menu nemáš = nefunguje to.

Podívejte se pořádně na obrázek, pořád se to plete.

Standardně by naklápění zrcátek při zpátečce měli mít vozidla s příplatkovou výbavou:

Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí

+18 400,-Kč (v případě el. sedadla i spolujezdce 30 000,- Kč)

El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru s pamětí

+ 6000,- Kč

Tak ale podle toho co pise Hravec to nekdo opravdu rozchodil, asi by to fakt chtelo vyzkouset. I kdyz kdyby to slo tak se divim, ze by to nenabizeli alespon za litr jako priplatkovou vybavu.

myslel jsem si to kdysi taky-mám elektricky sklopná zrcátka a nakodovat to stejně nejde....mluvím o "natočení při zpátečce". I já mám ale pocit, že to tady kdysi někdo popisoval,dokonce i s kody a řádkem ale nikdy jsem to už nenašel, i když jsem hledal....omlouvám se-tady je OIII já mám OII RS FL/mr 2011.

Upraveno od radim1234

No jo, Hravec to má origo, na verzi bez el. sedaček nutno vyzkoušet....

Na tom návodu to někdo aktivoval na obyč. el. zrdcátkách, podle položek na infotaimentu (obrázek) to ani nebyla verze se sklopnými zrcátky, myšleno sklopnými na dveře protože tam není položka "přiklopit při parkování", třeba to žádnou paměť nemá, jen se to prostě trochu sklopí dolu.

Naklopenie zrkadla pri spiatocke funguje na kazdej OIII, ktora ma elektricke zrkadla. Sedadla s elektrickym ovladanim nie su nutne, su vsak vyhodou. Bez pamate sa totiz zrkadlo vzdy sklopi len o presne dany uhol, takisto sa po vyradeni spiatocky naklopy naspat v opacnom smere. Aktivacia tejto funkcionality sa nastavuje v jednotke gateway 09 a v pravej prednej jednotke dveri 52.

Polozkou "Priklopeni pri parkovani" v menu sa aktivuje sklopenie zrkadla po zamknuti.

post-86760-0-45891000-1390470154_thumb.j

taky si to myslím, že to lze, a na O II FL bez el. sedaček to šlo! 

na O2 FL to bez el. sedaček nejde.. jediná možnost na O2 FL je přikoupit polarfis, kde to výrobci vyřešili.

přiklopení zrcátek při parkování u S2 či O2, lze pouze ručně přidržením tlačítka zamknout na ovladači( když podržíš kessy senzor tak to nepomůže)

kamoš to O II FL to má i bez el. sedaček, takže lze...  

mimo to jsi sám potvrdil že přes Polar Fis+ to jde! - takže si trochu protiřečíš!

Takže RS je zaparkované doma... Mlzi se vam lehce zespoda zevnitr svetla nebo ne? DIIIky

ne, nemlží...  třeba ještě kondenzace vlivem přepravy  :kol-31:

U Bixenonu?  u prodejce vysvetleno Atmosferickym tlakem :-DDDD

V pondělí tam jedu znova a udela další reklamaci...mimoto dnes reklamace spolujezdcovi sedačky a levého odstřikovače , který se nedovírá :)

post-86253-0-36074900-1390585245_thumb.j

post-86253-0-76969900-1390585277_thumb.j

post-86253-0-70066400-1390585355_thumb.j

Upraveno od LaudaRS

Zas ty ostřikovače někdo špatně brousí,no jo,to je ta agentura:-)

myslíš tu bočnici na sedačkách? hodně štěstí :D tohle omačkání dělá S2 například...

To právěže není klasický omačkání jako v každým autě s koženým bokem na straně řidiče, když nastupuješ vystupuješ. To je prostě nevrácený tapecírung v bočnici...

tak pak dej vědět jak ti to vyjde... v O1 l@k se třeba nic neomčakávalo ani po 7 letech a 220 000km...

To víš, snižování nákladů atd :) 

ten bok sedadla bych na reklamaci moc neviděl... ale třeba se mýlím, nicméně Pawouk by ti na to napsal, že je to vlastnost...

Uz je to vyreklamováno a budu trvat na odstranění problému..to už bychom si mohli všichni vytetovat kosočtverec na čelo a omluvit se, že otravujeme s reklamací :)

ten bok sedadla bych na reklamaci moc neviděl... ale třeba se mýlím, nicméně Pawouk by ti na to napsal, že je to vlastnost...

Copak já, ale to má servis/škodovka (potažmo koncern VW) jako univerzální odpověď na skoro jakýkoli problém. Bohužel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.