_Denis_ Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Souhlas, mi se navíc ta modrá fakt už hodně okoukala, pro mě by byla jasnou volbou ta světle šedá. Nicméně někdo tu psal, že je škoda té "vyblité" žluté - já osobně to mám tak, že než jezdit žlutým autem, raději bych si ho ošmirgloval na plech. Každopádně když už bych byl fakt nucen k té potupě, 100x raději bych tu "vyblitou" žlutou, než křiklavý cirkus. Takže prostě sto lidí, sto chutí Editováno: 7. Duben 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 (editace) Nejhorší je, že na RS-a je fakt ten výběr barev tragickej....hodně omezenej a když už něco stojí za to, fláknou to rovnou na Rapidy a Fábie. Dneska jsem koukal na nové vozy u prodejce, připravené zákazníkům a 50% aut (okty+fábie+rapidy) je modrá metla, 40% bílá a 10% zbytek.....Třeba zelená metla se skoro nevidí a na RS-u je pěkná. Editováno: 7. Duben 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaFM Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Souhlasím, modrá je bohužel na každém rohu.. dokoncem sem na našem maloměstě zahlídnul u obchoďáku to stejné modré RS, na které teď čekám... zjevně mně někdo z místních předběhnul, parchant jeden Ale bylo to s černým paketem a černýma kolama a to se mi nelíbí, tak aspoň že v něčem se budu lišit... Kdybych chtěl rozvířit diskuzi, tak napíšu že s černým paketem to v tmavé barvě vypadá jak pohřebák, ale nenapíšu to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaFM Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jenom čekám, kdy ostatní automobilky tu modrou race okopírují...v roce 2006, jak sem pořizoval fábii 1, tak zrovna přišla škodovka na trh s takovou tou pěknou oranžovou (Tangerine), co pak kromě Fábie začali dávat i na Yeti apod.... pamatuji, že během pár měsíců to půlka evropským automobilek okopírovala a zaplavila trh oranžovýma autama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 No na barvu to koneckonců nejezdí a modrá s chrompacketem je pěkná. Hlavně budeš mít pana motora s velkým M A to ti závidím....já už na něj neměl finance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaFM Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Clint: máš pravdu, trochu zbytečně moc tu barvu řeším.... Na ten motor se fakt těším... snad nejvíce ze všeho... po 9 letech ježdění ve Fábii HTP 47kw si snad zasloužím trochu normální motor... Už aby to bylo.... Ovšem Fábii moc pomlouvat nemůžu, po letošním repasu hlavy motoru (už ve 110.000 km !?!) se otřepala a funguje jako nová :-) Tedy až na tu absenci výkonu při najetí na dálnici Ale to není chyba nýbrž vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Já jsem na začátku taky chvíli zvažoval šedou, ale pak jsem jí několikrát viděl a zdaleka nevypadala tak dobře jako v katalogu, takže jsem volil červenou corridu s chrom paketem a podle mne vypadá velmi dobře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 (editace) pěkná, jenom ten stěrač za křídlem je šílenej Editováno: 8. Duben 2015, autor: kokta7 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 (editace) :-D :-D :-DJá jsem si za něj rád připlatil a udělal bych to znovu - však jistě znáš tu debatu o tom zda ano či ne tady na fóru :-DAle zkusím dát fotky, kde není vidět :-D Editováno: 8. Duben 2015, autor: mischicka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 ja som ten stierac mal v konfiguracii no (chvala bohu) som ho este vcas odstranil pokial bola este moznost k farbe u mna su top seda , modra , zelena vyhrala to modra a som aj nakoniec rad... este tak som teraz rozmyslal ci som nespravil u toho 2.0 TSI chybu ze som tam dal DSG ci by fakt nebol lepsi manual ale teraz uz je tazko nad tym polemizovat ked uz na mna caka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 V Praze nejcasteji potkavam bilou, modrou, sedou steel a obcas cernou nebo stribrnou. Zelenou jsem potkal asi dvakrat a cervenou jen jednou. Ostatni barvy jsem zatim videl jen u delaeru na salonech. Kazda barva ma neco do sebe, jen ne ka kazde se hodi chrom paket nebo black paket. Barva kol pak taky udela hodne - cerny, stribrny, antracit, atd... :-) Mne se ta modra stale libi, ale vadilo mi, ze uz se muze davat i na klasickou OIII. Na druhou stranu je jen otazka casu, kdy bude mozne mit i dalsi barvy, ktere jou ted vyhradne pro OIII RS (zelena, steel, ...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Nejen na klasickou O3, ale i na fábie a rapidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 To samozrejme vim, ale jsme v sekci OIII, tak jine modely netreba zminovat. Bylo mi ale jasne, ze se toho nekdo chyti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 To DSG jsem taky zvažoval, ale nakonec jsem šel do manuálu, protože je lépe zpřevodovaný. A DSG mi chybí jenom při cukatůře v koloně. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Ta červená s chrom paketem vypadá taky hezky a hlavně neotřele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan1990 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 ELXEL budem jazdiť do Norska a radiť 1700km asi ee a v praci mame všetko len automaty tak som si uz zvykol 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 No já nevím jak ty, ale pokud si zrovna netoužím trochu užít na okresce, tak tam mám skoro pořád 6 (na dálnici podřazuju jenom v momentě, kdy chci odněkud rychle pryč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Chtělo by to nějak ta RS-a zvýraznit, oživit. Jak jich je teď hodně modrých a každá má ten black packet, stává se z toho tuctovka a nuda. Ta červená s chrom paketem vypadá taky hezky a hlavně neotřele Děkuji. Musím udělat víc fotek, ale nejdřív je třeba umýt saharský písek, co napadal po několikáté za poslední dva týdny :-) No já nevím jak ty, ale pokud si zrovna netoužím trochu užít na okresce, tak tam mám skoro pořád 6 (na dálnici podřazuju jenom v momentě, kdy chci odněkud rychle pryč). Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rsteel Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Akl Editováno: 23. Září 2015, autor: Rsteel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 20% ....ale na IČO jsi zapomněl napsat. Jinak je to jen pěkná pohádka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rsteel Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Akl Editováno: 23. Září 2015, autor: Rsteel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Nene, jen že fyzická osoba nedostane víc jak 10%...to je prostě strop a to už člověk musí hodně hledat a prosit... Já nekupoval nové, ale zánovní, čili jsme se vyhnul tomu největšímu opadu ceny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 U kterého dealera jsi nakonec nakupoval? Ten termín do Října je celkem ok, navíc je to většinou o něco rychleji, než uvaději .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rsteel Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Ja to planoval stejne jako ty. Editováno: 23. Září 2015, autor: Rsteel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Nj, já bohužel nikoho s IČO neznám, kdo by mi to vzal na sebe (navíc auto by muselo být psané na něj) a -10% není zas tak velká hitparáda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.