Duben 5, 20178 r jindrous - Sice je to tady v hospodě, ale to neznamená, že se tady může úplně všechno. Tvůj příspěvek (a bohužel nejenom tento a v tomto tématu)se dá hodnotit jako zbytečný = spam. To je poučení pro příště. Buď sem dej veřejně přístupný odkaz, nebo si to nech to své facebook fanatiky. Tečka. Celou tu šaškárnu jsem smazal.
Duben 16, 20178 r Koukám, že už je nový ceník: http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/kodiaq-cenik.pdf Kodiaq zdražil o 16000,-. Jinak přibylo zvláštní lakování (22900,-), paket Style Multimedia a Columbus má 9.2".
Duben 16, 20178 r před 39 minutami, Petrrr napsal: Zdrazil v jake vybave? Ja to nesledoval. Pred tim mel Columbus mensi display? Zdražil pokud si objednáš jen verzi Style pokud si doobednaš paket multimedia,tak už jsi natom stejně...
Duben 25, 20178 r Proč to pořád tak mění? Problémy s dodávkami, či jiné technické problémy? Jinak by mi to totiž zrovna 2x smysl nedávalo..
Duben 25, 20178 r Jdu si dát rýži a podívat se, jestli už mám dost šikmé oči :-D Teď vážně, myslím si, že corridy by byla velká škoda a je dobře, že se vrátila.
Duben 25, 20178 r Tak teď už je k dispozici rozšířená paleta, tak se dá objednat kde co, snad i ta nešťastná hnědá Mato, kterou zrušili skoro dřív, než ji zavedli
Duben 25, 20178 r Presne tak .... kazdopadne do konce tohoto tydne by mel konfig v celem spektru bezet. Uz ted je tam trochu jina koncepce, co se tyce obrazku, pozadi auta a dalsi detaily.
Květen 29, 20178 r Ptal jsem se na salonu, ale o změně barev, rozšíření nic nevěděli. Konfigurátor taky nic. Máte jiné zprávy? Hnědá mato by byla hezká.
Květen 29, 20178 r No v konfigurátoru už ta rozšířená paleta je. Ale hnědá mato tam není. Já bych teď volil oranžovou tangerine, dokonce i ženě se to líbí Ale už máme od podzimu objednané kapučíno, dodání snad do dvou týdnů.
Květen 30, 20178 r Jo jasný, tou "rozšířenou paletou" jsem myslel zvláštní lakování. Za příplatek 6 tisíc oproti metalíze z běžné palety je to podle mě výborný deal. Když to člověk porovná s individual u BMW / audi.
Červen 30, 20178 r Jelikož tady ještě nikdo kodiaka neviděl ( ) a já mám radost, že mi konečně taky dorazil, tak vám sem hodím nějaký fotky. Je to barva Cappuccino, výbava Style s paketem Plus:
Červen 30, 20178 r před 2 hodinami, Dixik2 napsal: Scout a Sportline výroba od 37KT/17.První kusy začátkem roku 2018. Je známi aj termín od kedy pôjde vozidlo objednať (príp. cenník) pre CZ trh ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.