pusher... Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 (editace) Trochu jsem to pogoumal. Kdyz je zaple Auto a nasledne se vypne otocenim otacek ventilatoru, funguje v manulnim rezimu. Pokud se potom manualne vrati na uroven otacek, ktera byla kdyz clovek vypinal Auto, Auto se potom znovu zapne. Schvalne otestujte. Editováno: 25. Září 2014, autor: pusher... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Vyzkoušeno, je to jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 otáčky ventilátoru se mi pbčas taky změní i při vypnutém "auto" režimu, ale mám takový pocit, že se samy mění jen chvíli po nastartování.... pak už ne. Předpokládám, že jde o pozvolné spouštění po nastartování do stavu před posledním vypnutím motoru. takže pokud ihned po nastartování změním otáčky ventilátoru, tak ještě chvíli si je to samo přenastavuje, potom už je klid a jede to přesně jak je nastaveno a samo se nic nemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Jo přesně na toto jsem taky přišel, zrovna sem to chtěl psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ja si u sebe vsiml noveho problemku. Zatim co driv pri pustenem Climatronicu v rezimu treba auto at s AC nebo bez tak pri zarazeni zpatecky zapraskalo v palubovce (prenastavily se klapky) zvysili otacky ventilatoru jinymi slovy se automaticky spustila vnitrni recirkulace kvuli nasavani spalin z vyfuku do kabiny. Nyni pri zarazeni zpatecky se nic nedeje a pokud se zacne dit tak z vyraznym zpozdenim tak 5s coz uz je vetsinou davno po couvani. Nevim jeste to zkusim odpozorovat, zatim letme seznameni. Jinak uz jednou jsem na prehrani softu klimatronicu s jinym problemem byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Toto už jsem vypozoroval dávno. Soft mám taky přehraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 No trochu me to sere, nejak bych si toho ani nevsiml kdybych ted cas od casu necejtil v aute smrad z vyfuku. No jeste to budu sledovat a pak kdyz tak opet vstric novym zazitkum pri rejlamaci. Nic jineho mi nezbyva kdyz mi zaruka konci v unoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Tak dnes prozkoumáno detailněji a možná jsem tomu trochu křivdil. Ono když se zařadí zpátečka, tak se opravdu nic neděje, ale hned jak se rozjedeš tak se přenastavují klapky. Dřív mám pocit, stačilo jen zařadit zpátečku. Nyní se člověk musí ještě rozjed dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 I drive ses musel rozjet. Mam to same, az po tom co se auto pohnulo se zapla vnitrni cirkulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Tak jsem asi jitrnice , ono ani to prenastaveni klapek neni tak slysitelne, tolik to nepraska. A nebo jsem to mozna driv tolik nezkoumal, nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Buď rád, že už to neodchází jako u jedničkové Fabie. To chce méně naslouchat zvuků a raději si pustit rádio. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 To v Rapidu bezny zvyk. Bez radia to tam nejde. Nejdulezitejsi priplatkova vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Ahoj, jsem před rozhodnutím zda mít manuální kłimatizaci, nebo si připlatit a mít Climatronic. Vždy jsem měl jen manuální. Děkuji Editováno: 28. Říjen 2014, autor: ABAB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Pokud muzes, jednoznacne climatronic. Byl jsem na tom stejne jako ty. Dnes uz nechci jinak. 7 z 10 prednich diskutujicich na skodahome doporucuji climatronic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Joo, taky sem mel manual a ted uz nikdy vice jestli na to mas, tak nevahej.. Stejne tak jako treba tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) A havní důvody proč tedy Climatronic? Děkuji Editováno: 28. Říjen 2014, autor: ABAB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Po koupi auta nastavis teplotu... A dalších pět let na to nemusíš sáhnout.... Urcite ho ber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Asi tak. Bohužel vzhledem k tomu, že koncern od MR 2011 zrušil Climatic, není jiné rozumné volby. Manuál fakt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Cca pred 2mesicema sem mel nehodu a dostal sem nahradniho totoznyho rapida akorat s manualni climou a srovnani po 3tydnech jezdeni stim. Manual Lip chladi - vetsi vitr z ofuku Lip topi - vetsi vitr z ofuku. Coz bylo fajnee. Totalne me ale srra... lo vecne regulovat teplotu bud zima nebo vedro. Na delsi vzdalenost bych to vykuchal krumpacem z auta ven. A to jezdim cca 120km denne do prace tak vim o cem mluvim. Kup climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jak pise kolega HIZ - tempomat za me taky. Na delsi cesty luxus. V predchozim aute sem ho mel. Ted diky tomu ze sem bral skladovku tak nemam a tlucu se do hlavy. Dodelavka je raketa tak hold musim trpet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 (editace) Právě, že ve hře je tempomat. Ten jsem měl a bez něj už to nejde. Jen zvažuji zda ten Climatronic a vyhřívání sedadel. Jak je na tom Climatronic co do údržby a spotřeby. Editováno: 28. Říjen 2014, autor: ABAB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Nehledej v tom nějaké komplikace... Klimatizace jako klimatizace - údržba je stejná (občas to vyčistíš) a vliv na spotřebu .. asi tak stejný, jako manuální klimatizace (fyzikální procesy jsou v obou případech stejné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ke spotřebě - Climatronic řídí přímo výkon kompresoru, manuál to umí také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Manual to podle me neumi, tam jede kompresor a nebo nejede. Ale mohu se mylit. Dalsi vyhoda climatronic myslum funguje az do + 2 st. manual do +5 venkovni teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.