mc2uba Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Včera jsem potkal fungl nového Rapida v červené barvě. Ještě na převozkách Co mě ale vyděsilo, tak byl jeho nápis TSI na zadním kufru. Bohužel jsem řídil a nemohl jsem udělat žádnou kvalitní fotku, ale to TSI tam bylo nalepené nakřivo a ještě ani písmenka nebyly v jedné rovině. A pochybuji, že by si to tam majitel lepil sám hned na nové auto, podle mě to bylo přímo ze Škodovky takhle zfušované. Nesetkal se s tím už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Nesetkal, a silne pochybuju, ze by to takto odeslo z vyroby. Auto prochazi vystupni kontrolou, ta by takovouto jasne viditelnou chybu nepustila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 a jedna blba otazka , kde ma rapid dalši kufr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Název tématu upraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 diky , ja nevim proč ale hnedka mě to trklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Na funkci to ale nemělo vliv. Něco k věci - označení motorizací TSI: TSI - 1.2 (63 a 77 kW)TSI - 1.4 (90 kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Z výroby to určitě nakřivo být nalepeno určitě být nemohlo, protože veškerý nápisy se na karoserii lepí pomocí takovýho zvláštního držáku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Prosba pro Rapiďáky, mohl byste někdo vzít šupleru nebo pravítko a změřit mi kolik mm na výšku má napis TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Dnes jsem Ti to změřil - výška písma 2 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Jak je to s označováním motorizace na pátých dveří, dává je tam ŠA ještě? Přijde mi, že od podzimu 2013 už tam označení není, ale nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Dava stale, jen si to plno lidi nechava sundavat/sunda samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Já sem na to žádný požadavek neměl a označení tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Ještě v loňském dubnovém ceníku je možnost "Bez označení motorizace" za 0 Kč. V aktuálním ceníku toto není. Takže z toho se dá usoudit, že označení motorizace už z výroby není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Ja byl vcera na Jarove a akorat sjizdela nova varka z kamionu, vsechna to tam mela, jak O3 tak Rapid lift + space. Tak se omlouvam za mystifikaci timto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Určitě jsi viděl třeba nápis TSI? Jedině snad auta objednaná vloni podle loňských ceníků by to mohla mít. Ale v ceníku platném od 1.1.2014 to fakt není. Ono se to už někde probíralo i u OIII, že to také nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 V cenících platných od 2.8.2013 již není uvedena položka "Bez označení motorizace" za 0 Kč. To ten Jarov nám s tím zamíchal, to už je zase dlouhá doba na starší objednávky/vozy. Co jsem koukal do témat "Váš rapid" tak u nových fotek, hned po příjezdu ze salonů to tam kolegové neměli a ani nic nepsali, že by to sundali u prodejce či doma. amissus ten to dal dolů všechno RAPID i ŠKODA :-) Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 No já nevím, ale ještě v ceníku platném od 5.8.2013 ta položka je.Rapid ceník od 5.8.2013.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Nápis TSI jsem neměl, jen ŠKODA a RAPID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 To je moc dlouho na to aby to byla lonska konfigurace. A napis TDi, TSi poznam, slepej nejsem (byt bryle mam) Cert vi, ale mela to vazne vsechna co jsem zkoumal (dobrych 5-8 aut). A ze by si to extra nechal davat jarov se mi nezda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 No vzhledem k dodacím lhůtám bych se ani moc nedivil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 No já nevím, ale ještě v ceníku platném od 5.8.2013 ta položka je. Rapid ceník od 5.8.2013.pdf Ano, pak byl mladší ceník s platností od 2.8.2013 a tam již "Bez motorizace" není a je tu přidán sloupec výbavy StylePlus viz příloha, kterou jsem měl uloženou u sebe. Přehledně jak šly ceníky za sebou je uvedeno v subfóru "Ostatní" a Téma "Ceník Škody Rapid" a tam je ještě jeden s platností od 5.8.2013 kde "Bez motorizace" není. Přes to léto se to pěkně mlelo. Rapid cenik od 2_8_2013.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To je tedy chaos. Ještě k nápisu - teď jsem se díval na parkoviště jednoho dealera škodovek (AutoStyl) - má tam složeno asi deset Rapidů, deset OIII, nějaké Fabie a jednoho Yetiho - ani jedno auto nemá označení motorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Pravda, potkal jsem kamion a auta měla některá jen 4x4. Jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ja jsem taky už potkal par rapidu a žadný nemněl označení motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.