libero Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 aj tu je vidieť hierarchia v koncerne VW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Mluvil jsem s několika novými majiteli rapidů a opravdu označení motorizace na pátých dveřích už neměli. V autosalónu ŠA také bez označení i FII a OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Já jsem sundal i nápisy škoda a rapid. Vesměs si lidi myslí že je to OIII, skoro nikdo to auto bez nápisu nepozná. Jinak co vidím Rapidy tak většinou už bez označení motoru, jem pár starších kusů se najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 už se tam nedává, je to údaj k ničemu a ten štítek stojí pěkný peníze... Hodně miliónů jim to ročně ušetří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Oznaceni motorizace se uz nejakou dobu nedava - cca od tydne 45/2013. Nektere modely o nej prisly driv, nektere pozdeji, ale ted uz je nema zadny model. Zustalo pouze oznaceni 4X4 na patych dverich a na patych dverich a masce plaketky GREENLINE, G-TEC, RS, resp. na blatnicich L&K. Nerekl bych, ze je udaj k nicemu, jde o ciste marketingovy nastroj, ktery se ale postupne stal zbytecne drahym. Oznaceni TDi zna kazdy roky, TSi se uz taky dostatecne etablovalo, cili proc si to neusetrit. Ja osobne beztak vzdy volil polozku "Bez oznaceni motorizace" - pro klamani nepritele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 k čemu ten údaj je teda dobrej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Ja bych rekl že to fungovalo hlavne jako "reklama" motoru ikdyz v pripade HTP to moc parady nenadělalo zase nadruhou stranu kdo znas nezna Honim Tři Pisty takze blba reklama take reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Rypicong: vzdyt jsem to psal, marketing/reklama vyrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 to jsi psal, ale tak jsi to formuloval, tak jsem to pochopil, že i ty jsi přesvědčený z pohledu uživatele že není zbytečný údaj Já to tak bral, pouze z pohledu uživatele a to je údaj k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 No vidíte, a já mám též bez označení motorizace a nápis TSI budu umisťovat vzadu i vpředu na masce P.S. ... a teď všichni do mě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) to jako fakt ? Editováno: 26. Květen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Hlavne nezapomenout na umisteni napisu VRS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 i ten, je v podstatě směšný i na "originálním" autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 a já to myslím snad jinak ? co se týče mé reakce, tak jsem pouze pokračoval v tvé srandě.... takže ho také nepoznáš... PS: ale jinak je ten nápis VRS opravdu směšný, ať je to na jakémkoliv současném sériovém autě od Škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 to jako fakt ? Jo fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 pokud fakt a né sranda, tak co tě k tomu vede jestli se smím ptát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Srandu si nedělám. Co mě k tomu vede? Nevidím důvod, proč nemít označení TSI. Ale tvůj názor ti neberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 tak mě nějak osobně označení motorizace nevadí - vzadu, i když nové auto bych si radši objednal bez ní ( což už je teď pasé ). Ale nalepení TSI i dopředu, nějak nechápu, to není ani tak o názoru Kdyby bylo čím se chlubit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 U nás na Moravě mi znaky a loga mizí samovolně. S tím problém nemám. Už nemám vepředu a vzadu logo, středové pokličky kol jsou taky fuč a počítám že tak do půl roku budou v trapu i zadní nápisy, stěrač a mlhovky. To budou teprve čisté linie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Kde parkuješ? V ghettu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 vypadá to tak, ale parkuju v klidné domkové oblasti pod lampou a hned pod oknem a v ulici bez provozu v malém městě. Asi má na mě někdo pifku nebo nevím. Nejhorší na tom není odcizení, ale poškození všeho okolo když do toho rýpou šroubovákem. Ale zpátky k tématu. Nakonec odstranění nápisů, znaků a log není na škodu. Pokud vedle vás bydlí takový laciný čórky jako vedle mě, odvrátíte poškození vozu a případnou krádež insignií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Takto budu mít za nedlouho označenou motorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jak ten originální nápis Rapid odstranit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 mel by byt jen prilepeny.. takze by mozna stacilo to jen nahrat treba fenem a pak pomalu odloupnout nejakou plastovou skrabkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Abych to nesundal i s lakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.