sjakub Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) Nevíte, čím by to mohlo být? Dělá to u teplého motoru - je to takový drnčivo-rezonující, spíše nepravidelný zvuk, který při úplném vyšlápnutí spojky, nebo i lehkém přidání plynu na volnoběh zmizí. Není ten zvuk vůbec výrazný, ale všiml jsem si toho. Motor 1.8 TSI. Děkuji. Editováno: 3. Květen 2013, autor: sjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 A odkud se ozývá? Já mám něco podobnýho a jde to ze strany spolujezdce, palubovka či A sloupek. Je to slyšet jen na volnoběh, zavisí to na otáčkách, teplota motoru nehraje roli. Rovněž TSI ale 1.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Je to někde jako by z palubovky, nebo motorový prostor? Těžko říci. Ono musí být člověk vážně "posluchač", aby si toho všimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeEtEr91 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) Já mám také problém se zvonením ze spodku auta. Projevuje se to pouze při teplém motoru a při teplém počasí. Většinou se zvuk při sešlápnutí spojky zesílí. Někdy to zvoní i nezávisle na sešlápnuté spojce. Natočil jsem to na mobil viz odkaz níže. Budu rád za každý názor ;-) Na videu sešlapuji a pouštím spojku. Editováno: 6. Květen 2013, autor: PeEtEr91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 24. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Poslouchal jsem, ale to je celkem hodně výrazné a intenzivní... a trvalé... Mně to dělá jak kdy a když dělá, tak třeba i nepravidelně... ale je to spíš drnčení, které jako by nemělo s chodem motoru co dělat... Ku*va, fakt nevím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 kamoš ma 1,9 octu 2007 a ma v zaji setrvak,chvilku motor běží normalně a chvilku to rachta jak traktor,ma načatou spojku,ale za jizdy to nic neděla jen na mistě na volnoběh.tak jestli nemaš to samé třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 nevím najít si člověka co ti neřekne kup si nové auto nebo novou převodovku a mrkne ti do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.