Přejít na obsah

Přebytek olej u Fabie 1.2 HTP


Subzero789

Doporučené příspěvky

Wow... tak to je sado teda...

 

Také ti držím palce ať se domůžeš spravedlnosti a dostaneš ty peníze zpátky. Je to opravdu neuvěřitelná drzost to takhle pos*at a ještě se k tomu postavit jako že já nic a není to můj problém a můžete si za to sám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Panove,stalo se mi to taktez,neoriginalni servis po konci zaruky,uctovaly sice 3l oleje,ale po dojeti domu(5km) jsem druhy den kouknul jen tak nahodou na merku a cca 15mm oleje navic! Navic se mi zdal az dost spinavy,ale to je subjektivni pocit. Vypustil jsem rovny litr,abych byl lehce pod max. Dal jsem to sledoval a az do dalsi vymeny se hladina ani nehla. Dnes si vymeny provadim sam a uz nikdy jinak! :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pouceni z toho vypliva takove,ze do tohoto servisu uz nepachnu. A abych tam jel s tim prelitym motorem se hadat,nemelo asi smysl,nastesti skoda jeste nestacila vzniknout. Maximalne by ten olej odcerpali a nalili nekomu jinemu. Mimochodem,ta rocni prohlidka s ukony,ktere k ni patri,vysla nakonec stejne jako ve skodovackym :kol-25:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já bych nad tím radši nepolemizoval, v origo servisech se taky dějí pěkné prasárny, dneska je to všude

Práve dnes mi jedna pani hovorila že v servise kam chodila dovtedy ju poriadne odrbávali. Servisák jej bol doniesť ukázať vzduchový filter aktuálny, aj nový. Ten ktorý mala v aute bol "vraj" menený 27 tisíc km dozadu. Reálne vyzeral že je v tom aute skôr od novoty, tj. nejakých 87 tisíc km.

To isté sviečky. Pri 60 tisíc km vraj naúčtované, ale tiež zoxidované. Dokonca pri 4. valci bol aj nejaký problém, lebo jedna sviečka bola úplne inak sfarbená.

A nakoniec jej vraj menili zadné sklo kvôli rozbitiu kameňom a naúčtovali aj tretie brzdné svetlo. Ako sa zistilo neskôr, svetlo nevymenili, ostalo tam pôvodné. Všetko v autorizovanom servise, a keď ma pamäť neklame, tak to bolo v Leviciach. 

Pani bola asi trochu nahnevaná keď jej prijímací technik chodil ukazovať veci na aute, že čo je ako, čo je zle, čo jej pred tým nespravili poriadne, atď., ale aspoň videla rozdiel medzi dobrým a zlým servisom. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je síla, co idioti dokážou zbastlit. Člověk by si řekl ''blbá výměna oleje''. Ono když jsou ale v servisu feťáci a netáhla, pak se není čemu divit. Upřímná lítost. Nicméně k přebytku oleje - nenadarmo se i v servisce píše, že přebytek oleje v motoru může poškodit katalyzátor. V tomto případě už je zbytečné od počátku dumat nad jinou příčinou závady. Nakopat ty zmetky do těch pitomých hlav!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nevím, já mám sice proměnlivý interval a vždy jsem si udělal čas na osobní přítomnost u výměny a prohlídky, nebyli rádi ale vždy mě tam nechali postávat, dodávám, že pracuji 300km od bydliště a servisu kam jezdím a čas si rád udělám auto bych tam samotné nenechal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...