Přejít na obsah

Dotaz k prodeji Fabie 1.9 tdi


Doporučené příspěvky

Zdravím chtěl bych prodat svou fabii combi 1.9 tdi r.v. 02..Nebudu už řešit problém se spotřebou at si stím kupující po seznámení spraví.Důvod prodeje chci něco silnějšího.

 

Najeto :170t. výbava Elegance, plná výbava prom tempomatu a navigace.Interier plně zachovalí a čistý a vše funkční.

Exterier odpovídá staří vozu, pár škrábanců.Není bouraná.jezdí na 15tkách.

 

Opravy:Nový startér, nová stk, nová sahara, ted vyměněny filtry a olej, doplnění klima, nové silenbloky a čepy.Podvozkově vše v pořádku nebouchá, vše co bylo ptořeba vyměněno...Před 2t měněvy zadní tlumiče.

 

Prosím o nějaké oceněnní kolik bych za ní mohl dostat..Moc děkuji

post-60965-0-04021000-1368554607_thumb.j

post-60965-0-23688200-1368554617_thumb.j

post-60965-0-49043600-1368554631_thumb.j

post-60965-0-40951600-1368554640_thumb.j

Editováno: , autor: KubaCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

problem se spotrebou? muze byt investice 200 kc nebo 40 tis.  vykupni cena fabii TDI z tohoto roku je 45 tis v top stavu tak mi to bylo receno. ja mam bouranou takze me nabidli 40. mrkni na inzeraty za 65 tis jsou uz fabie treba rok 2005

mam inzerat uz mesic bez fotek i s fotkama a ozval se jen cigan s nabidkou 15 tis.  rad bych vedel kolik si predstavujes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se spotřebou?...jezdím za 6L nevím zda je to normální nebo nejezdím krátké trasy a nejezdím pomalu...Kolik bych chtěl?? minimálně 80 000kč...Přidám skoro nové zimní gumy a v autě je naistalován hlídací systém cobra, vystřelovací klíče 2x

Editováno: , autor: KubaCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hosi probudete se. a ty prodejce se podivej jakej mas rok! za 80 tis  koupis fabii z roku 2006!!!! a to je rozhodujici pro lidi. srandu si nedelam  vykupci mi rekl,ze koupi rkasou fabii na inzerta za 55 tis.SDI sme netahej ty jsou i v bazarech,kde je draho za 40. 6 litru je normalni pokud jezdis 3 km,protoze tento motor se nezahreje ani po 5 ,ale az po 10 v lete!

jo a pro rejpaly to,ze ja koupil fabii ze stejnyho roku za 80 je moje blbost,ale jinej blbec se nenejde to garantuju vsadim se ani za 70 ji neprodas.

mas doklad ze skodovky z Rj a ze serva,ze to ma najeto 170 tis  najezd ropaka 15 tis za rok docela podezrele ne?

Editováno: , autor: ondikTDI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondíku je jasné že ti výkupec řekl.....,jinak by nemohl být výkupec. A tu RS fabii v solidním stavu za 55tis,tak tu bych chtěl vydět a vlastně i koupit!!!! Je jasné jak není serviska,tak jde cena maličko dole,ale ani ze serviskou nemá nikdo nic vyhrané. Razítko jsi na smyšlený servis někde v tramtárii může nechat za stovku udělat kde kdo.  A nebo,kamarád dá razítko. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakou RS proboha???? tady jde s minimalne 50% o rok vyroby aj kdyby tam byly pozlacene kliky na vybave uz sejde prd. ja os ervisce nic nerikam ja se ptal jestli ma dolozene km podle VIn a RJ automobilu!

je jasne,ze autobazar moje auto vykoupi za 40 a za tydne bude za 72 sam me to rikal,ale bude pak 3 mesice zlevovat. cekal sem po fabii poptavku zkousel napsat inzerta vcie zpusoby a lidi se nechytaji na nic ani na kilometry ani na cenu nabidnete ani na dohodu jistou ani na pevnou cenu. takze at to zkusi pan kolega prodat za 80 a uvidime za mesic co bude rikat. ze mu pisou pisalci,ze za 60 si ji hned vemou:D znam to a pak dojedou,ze maji 20 tis jetsli jim to nedasna splatky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já před dvěma měsíci prodal f combi tdi 74kw bez servisky, lak nic moc, ale sportovní černý interiér, xenony, 30tis po rozvodech, jinak skoro vše udělané rok 2001 byl jsem 4 majitel najeto 235tisíc bez doložení, ale dle serva nevím, to bylo měněno, a prodal jsem ji přesně za 82000,- takže bych volil prodej formou netu a NE! výkupem. Tam nedostaneč ani polovinu ceny vozu. Fábku mám v profilu tak se mrkni jak vypadala při prodeji a budeš vědět.

Editováno: , autor: davcatuma
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spotřeba 6l je závada? To bych ji pak měl mít taky. A to nejezdim žádné krátké trasy, ale akorád na to docela šlapu. Dálnice tak 160 a na jiných silnicích se také rád projedu. Přes 6,5 jsem se ale nikdy nedostal at jsem jel jak magor :kol-47:

 

Dneska lidé slyší na servisku. I když se dá koupit prázdná, tak na tom neuvěřitelně bazírují. Pokud mas nějake faktury(od rozvodů třeba) tak si myslim, ze 70 dostaneš. Tyhle fabky si pořád cenu drží. A já se nedivím. Já si také, až na rozvody, dělám vše sám, ale vždy mi kamarád co dělá v servisu dá razítko do servisky, kdybych to náhodou ještě někdy prodával.

Editováno: , autor: Owneil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně ceny se drží za 60 se prodávají TDI social edice totálně vybydlené.. já měl aspoň plnou výbavu a jak píšu, skoro vše uděláno (faktury ze servisu) borec co to koupil týden na to prodal ty xeny za 7500,- takže myslím, že ho tak draho nevyšla... kdyby chtěl prodal by sedxačky za 7ku dal jsem tam černé sporty v TOP stavu. Nemyslím, že mám vybrané štěstí na 100let. Každé auto má kupce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím stebou, drží i cenu.i za 70 jsou s ubohou výbavou a vybouchaný.Díky za info :"Davcatuma"...koukal jem na tvoují a za tu cenu odpovídá:).Teda aspon co jsem na netu hledal..Ještě jedna otázka ...Co byste místo toho koupili? RS? má to cenu?..chtěl  bych něco silnějšího...cena max 130K.díky za odpovědi vážím si toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady si někdo plete výkup někde v áčkách, kde ti samozřejmě nabídnou pár drobnejch se soukromým prodejem. Já osobně si raději koupim auto od fyzický osoby, která si píše notýsek s opravama než peklo z bazaru, kde se nedozvíš z historie absolutně nic. Vůbec bych se toho nebál zkusit to nahodit za 80 tisíc. Já měl v plánu taky prodávat za takovou cenu. Mám comfort, zimní na plechu, letní spajdry z RS. 200tkm. Nakonec si to nechám, protože dělám dost oprav. Všechno si pečlivě zaznamenávám, nejen pro sebe, ale pro případnej prodej. Slušnýho kupujícího by to mělo oslovit, že bude vědět co se s autem dělo 5 let zpátky třeba. Já bych si za to rád připlatil. Dnes všechny auta co koupíš v bazaru tak hned měníš komplet brzdy, olej, filtry, rozvody (protože nemáš tucha kdy byly dělaný) no a si v tom +15000Kč jen to fíkne. Já to koupil se serviskou a k čemu mi jako je? Na co mi jsou razítka a podpis, když nevim co na tom bylo děláno za opravy, co se na tom kdy posralo? Tam jsou jen pravidelný prohlídky, o ničem. Nechápu co na tom lidi viděj. Nevypovídá to ani o nestočení tacho. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SpeederBB: Souhlasím stebou a uvažuju taky že si jí nechám, dělal jsem na tom dost věcí a nějaký peníze tam padly, kdybych koupil za cca 130K jiný, tejně bych do nej zae vražel prachy bylo by to furt dokola...S tou erviskou sem za jedno protože na netu jich je...máme doma fabii 1:2 htp první majitel rok. 06 a serviska dělaná cca 4 roky pak udržba a servis doma, tím chci říct že to takle dělá dost lidí a na servisku bych se vyprdl, koukal bych po stavu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Serviska je jen papír.......Já mám v servisce jediný záznam v 9000km v prvním roce, co byla na servise v autorizáku. Víckrát už jsem tam nebyl, nebyl důvod, auto bylo v záruce 2roky a další servis jsem si už dělal sám. Taky si všechno píšu, co se kdy dělalo a pro moji  potřebu to stačí, Kdybych to náhodou prodával, klidně ji nechám orazit, ale nevidím důvod......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...