Wranic Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Zdravim mam problem pod rezervou jak sou ty 4 spunty tak se mi kolem nich drzi voda ale kufrem netece.A kdyz se mrknu pod auto tak tam mam krasnej hnedej flek kolem jednoho spuntu...da se to nejak vyresit doma:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 netece,ale srazi se tam voda. dost slabe misto plech je prd chraneni a je tenoucky,takze to bude asi nejdrivejsi misto pro nutne vyvareni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 24. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 takze tam treba narvat silikon asi nema cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 24. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 lidi na cetu psali ze tam muze tict kolem svetel ale nejak si to nedovedu predstavit a za dalsi kdyby tam teklo tak by tam byla mokra stopa jenze vsechno suchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Nejspíš je na spodku porušen ochranný nátěr a ta voda teče ze zdola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 24. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 tak jako je tam nakej flek vypadajici jako rez....naka rada jak to osetrit a opravit...kdyztak zejtra poslu foto spodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 25. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 tak davam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Kolem zadních světel zatíkalo,ale u FII. Pod světlama za nárazníkem jsou takové mřížky a by tam nějaký špatný tmel z výroby,tak to netěsnilo. Otec měl rezervu po zimě zalitou vodou... Ty máš FI ne? Se zkus podívat jak to vypadá? Jestli tam jsou taky ty mřížky?Když se sundají zadní světla tak by to mělo jít vidět? U FII to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 25. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 (editace) mrizky sou akorat za tim polystyrenem co je mezi rezervou a naraznikem dneska sem opet koukal jestli tam nekudy netece ale vsude sucho i kolem svetel Editováno: 25. Červen 2013, autor: Wranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 No ono když je sucho tak to podle mě nejde poznat? Tatík to zjistil až na jaře když jsme přehazovali kola. Měl to plné vody. Dal to do servisu a bylo. Preventivně bych to sundal,očistil,dal nový tmel nebo co tam je a basta? A po čase zkontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 26. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 (editace) me napadl ten asfaltovej nater nebo co to je a jeste bych asi nechal vymenit ty spunty jak z venku tak zevnitr Editováno: 26. Červen 2013, autor: Wranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 No však zkus a uvidíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 26. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 no nerad bych behem jizdy stratil rezervu:-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 tak tak spávný řidič myslí na všechno...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 27. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 ty vole:-D ja myslel ze je to teda lip udelany a ne naka dvojka plech striklej nakou ochranou:-D takze mi zbejva jedina vec....odrbat a natrit a doufat ze to vydrzi:-) nahodou nevite jakej ochranej nater je nejlepsi nebo jak se jmenuje tzv gumoasfalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 ja koupil auto,kde byla rezerva z uplne jinyho vozu,takze sem vscehno vyhodil. a cekam az pichnu nebo me zastavi policajti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 @PROCHY603: Dvakrát po sobě jsi nám tady v tom vlákně sliboval, že do tohoto fóra už nic nenapíšeš. Snažně Tě prosím, drž se toho slibu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Přátelé okřídleného šípu, pro: Wranic - tak ty fotky mi vyrazily dech. Já mám krátkou fabii a v kufru čisto a sucho. Máš to auto od novoty či je to bazarovka? Pokud je to bazarovka přikláněl bych se k tomu, že se do toho kufru podařilo někomu vylít něco hodně agresívního. Na vrakovištích jsem viděl různě rozřezané vozidla. Rez byla jen v místech řezu a tam, kde byl holý interier plný vody tak žádná rez. Dříve ještě než to budeš natírat, tak si sežeň já už si nevzpomínám jak se to jmenovalo, ošetřuje se tím holý očistěný plech. Tam kde byla rez tak tam to po natření zfialoví a rez již nebude pokračovat dále.Někdo si jistě vzpomene na název onoho přípravku. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 29. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 puvodni majitel prej parkoval ve velkym vlhku jeste zacina reznou misto hned za predni zasterkou spodek toho sloupku a zadni lemy bublaj....v zari bych chtel nechat udelat dutiny u jednoho manika tady v okoli tak mu reknu at mi strikne celej spodek....kamosovi to delal na pezotu(dutiny a celej spodek) za 1500kc akorat si budu muset sehnat teplou vapku:-D ale nazev toho pripravku by se hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Odrezovač se ten váš přípravek jmenuje pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 29. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 odrezovac a tlumex plast to by mohlo chvelku vydrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.