Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mně se ta čtyřoká líbí [emoji6]  Sluší jí modrá RSácká a ta tmavě šedá, co má Tomiikk [emoji6] 

Tobě se líbí i Rapid, hlavně, že to má v logu šíp. :D
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak pozor, jsou uhly pohledu kdy se Rapid libi i mne, bo bych si ho nekupoval. Jedinej uhel je primy ze predu. To stoji za hovno diky tomu jak je to uzke. O O3 FL by se mi libil tak pohled na vrakaci v hydrauluckem lisu akorad.
Kdyz vemes tvoje ranni hovno, nalepis na to znacek Skoda a odneses to Clintovi. Bude se mu libit. [emoji23]

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

A vůbec, co má společného členství v klubu s tím, že se mi líbí více i30 než pochcaná hnusná Octavia, kterou Mistr Kabáň nakreslil, když zrovna fičel na koksu?

• Negativní 1
Vloženo
To jsi pěkný člen Škoda klubu,když preferuješ korejce před oktávkou.Mě se čtyřočko líbí.

Jako sorry, ale co je špatného, že jsme na Škoda fóru (když máme Škodovky) a řekněme svůj názor na stávající situaci v koncernu? V tom je právě rozdíl v lidech, co mají svůj názor a přehled a v lidech co jsou ovce a nechají se masírovat reklamou a hospodskými kecy typu "nic jiného než českou Škodovku bych nechtěl do baráku" tohle totiž platilo před 20ti lety, ale teď už tohle opravdu neplatí, koncern jen žije z dobré pověsti dob minulých a nechal se svým přístupem dohnat, ne-li předehnat ostatními značkami...
  • Pozitivní 5
  • Negativní 1
Vloženo
před 23 minutami, sandál napsal:

To jsi pěkný člen Škoda klubu,když preferuješ korejce před oktávkou.Mě se čtyřočko líbí.

To je typická ukázka fanatika. No a co? Mně se nelíbí, je to hnus. To mám tedy povinně hýkat nadšením nad každou plechovkou, co vyjede ze škodovácké fabriky???  A ono se to projevuje i na prodejích, OIII FL pro fyzické osoby jde v ČR dolů. Ten vysmívaný Hyundai ji už předběhnul.

• Pozitivní 4
Vloženo

Tak za prvé nejem žádnej fanatik,to jsi přehnal,a co se týče prodeje O III,tak máš poněkud mylné informace.A nikdo tě nenutí,aby jsi hýkal nad každou Škodovkou.

Vloženo

Jedine "ctyrocko", ktere je pekne je jejich RS s tim cerny paketem. S Pawoukem souhlasim, Hyundai je predbehnul. Spousta znamych, kteri drive meli levnejsi auta od Skodovky uz ani neuvazuji, ze si ji koupi znovu. Za lepsi cenu dostanou srovnatelne auto.

• Pozitivní 3
Vloženo

Bohuzel a prave my co Skodu mame radi ji musime umet i kritizovat za to co se nepovedlo a bohuzel posledni dobou se toho nepovedlo dost. Az na to, na co prichazeji fyzicke osoby, pac ty kupuji auta trochu jinak ( za rukama vydrene prachy), prijdou i firmy, tak se bude Skoda divit. Ono to neprijde hned, ale pomalu. Az Skodovkarum zustane uz jen ten argument o dostupnosti dilu a servisu, bude uz pozde.

• Pozitivní 1
Vloženo

Jsem si jistý, že jde o nějakých fanatika z dílny prodejců ŠA, který nevidí za plot svého zaměstnavatele. Ale musíme je kluky prodejný chápat, nemaj to teď lehké.

Vloženo
před 3 hodinami, Stringo napsal:

Jako sorry, ale co je špatného, že jsme na Škoda fóru (když máme Škodovky) a řekněme svůj názor na stávající situaci v koncernu? V tom je právě rozdíl v lidech, co mají svůj názor a přehled a v lidech co jsou ovce a nechají se masírovat reklamou a hospodskými kecy typu "nic jiného než českou Škodovku bych nechtěl do baráku" tohle totiž platilo před 20ti lety, ale teď už tohle opravdu neplatí, koncern jen žije z dobré pověsti dob minulých a nechal se svým přístupem dohnat, ne-li předehnat ostatními značkami...

před 3 hodinami, Pawouk napsal:

To je typická ukázka fanatika. No a co? Mně se nelíbí, je to hnus. To mám tedy povinně hýkat nadšením nad každou plechovkou, co vyjede ze škodovácké fabriky???  A ono se to projevuje i na prodejích, OIII FL pro fyzické osoby jde v ČR dolů. Ten vysmívaný Hyundai ji už předběhnul.

S tímto samozřejmě souhlasím, ovšem ne tak s cenou - pokud si poskládám H, nebo K podle mých představ, nevyjde mne o mnoho levněji než ochcávka a to ještě nemají benzínový motor velikosti třeba 1,8 tsi.

A abych dal takřka 600 tisíc za korejce - ne děkuji. To už raději 350 za Duster...

Vloženo

Ještě dodávám - nejsem snad fanatik, ale Škodovka byla doposud moje srdcovka a jinou značku jsem zatím ani nevlastnil.

Takže mě to spíš mrzí z hlediska toho, jak k zákazníkům přistupují a že člověk s plným vědomím nemůže říct, jak jsou to po všech stránkách skvělá auta, leda by si to nalhával...

• Pozitivní 1
Vloženo
před 4 hodinami, sandál napsal:

Tak za prvé nejem žádnej fanatik,to jsi přehnal,a co se týče prodeje O III,tak máš poněkud mylné informace.A nikdo tě nenutí,aby jsi hýkal nad každou Škodovkou.

Tak si pro příště odpusti podobné komentáře. Škodovka má v ČR registrace soukromé vs firemní vozy v poměru cca 20:80, u Octavií je to ještě víc v neprospěch soukromých.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...