Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Problém je, že většina lidí ještě nepochopila, že oni sami stojí za "nekvalitou" aut. Lidi vše chtějí hned, ušetřit, jezdit za pár korun, mít v autě milión asistentů a to prostě nejde. Teda jde, použijí se takové komponenty, co budou mít poloviční životnost.
Zde člověk furt naráží na cenu. Škoda vyrábí to, co lidi chtějí a míří furt výš a výš a opravdu se nebojím, že ji něco srazí do kolen.
Co se týče firemní flotily v CZ? Je to jako všude jinde na světě, domácí značka.
Dnes aby auta byla levnější, tak nejde je testovat tři roky dopředu. Dnes frčí digitalizace. Dle mého kvalita je taky od O3 horší proto, že většinu věcí dodávají dodavatelské firmy co stojí za pendrek a ze zvláštních důvodů většinou mají monopol... Začarovaný kruh...

  • Pozitivní 5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to je pravda.
Stane nejsilnejsi dehet co do toho jde dat, nevim ani co to je pac se nezajimam. On kupuje furt dehty i kdyz ani s jednim nenajede pres 15tis za rok. Naftu ma svou to je pravda od standartni firmy co ho zavazi, ale samozrejme tu si sam stejne plati.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Woe, to bylo v neděli a toto se mi stalo včera. :blink:

před 40 minutami, Effendi napsal:

Zbierka slovenských porekadiel. Ťažko vysvetliť. Niektorí jedinci priam priťahujú na seba istý druh zranení , ak nie, robia všetko preto, aby to tak bolo. Asi tak, ale možno som to presne nevystihol. 

 

Aha, já jen, že se mi nikdy nic podobného a vlastně ani jiného nestalo. Takže to na mě nelze napasovat. :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...