Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak mě práce ve svátek nijak zvlášť nevadí, jednak je to lépe placené a je i docela klid. Navíc nejen u nás se dělá nonstop.

• Pozitivní 1
Vloženo

Mne by vadila, v dobe kdy je rodina a jini jsou doma abych tvrdnul v praci i kdyby za ten den byl trojnasobek. To same abych nekde blbnul na nocnich a ve dne spal a v noci pracoval, ani hovno. Toho jsem si uzil na vojne a to mi bylo 20. Ale kazdej to ma jinak a pravda, nekdo to delat taky musi.

• Pozitivní 1
Vloženo

Stringo, ale jo proč ne. Rád se podívám. A podíval bych se stejně ať už jde o Škodu nebo třeba Dacii. Ty haly některé znám z hlediska profesního, když zajišťují kolegové vzduchaři projekční práci na těchto halách. Ale video a vidět to v souvislostech výrobního procesu je samo lepší. Obzvláště když kolega z důvodu pracovního tam skoro nesmí vyfotit ani vlastního ptáka kolikrát když tam je a oni pak natočí z těch samých míst 20min video na youtube.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)
před 55 minutami, Petrrr napsal:

Stringo, ale jo proč ne. Rád se podívám. A podíval bych se stejně ať už jde o Škodu nebo třeba Dacii. Ty haly některé znám z hlediska profesního, když zajišťují kolegové vzduchaři projekční práci na těchto halách. Ale video a vidět to v souvislostech výrobního procesu je samo lepší. Obzvláště když kolega z důvodu pracovního tam skoro nesmí vyfotit ani vlastního ptáka kolikrát když tam je a oni pak natočí z těch samých míst 20min video na youtube.

Stejná situace byla i v Čezu, nesměli připojovat USB flash disky do počítače, ale pálit CD a DVD mohli :D Když mě to říkal kamarád, tak jsem chytil asi 15 minutový výtlak smíchu.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo
před 4 minutami, kokta7 napsal:

radši se podívejte jak se skládá pořádnej stroj (GT3 991.2), 9000 otáček a atmoška.

To si pustím na dobrou noc, aby se mi o něm zdálo, páč já se držím při zemi a svého konta... a tam takový sentiment jako 9000 ot. rozhodně není....

• Pozitivní 3
Vloženo
před 14 hodinami, Petrrr napsal:

Mne by vadila, v dobe kdy je rodina a jini jsou doma abych tvrdnul v praci i kdyby za ten den byl trojnasobek. To same abych nekde blbnul na nocnich a ve dne spal a v noci pracoval, ani hovno. Toho jsem si uzil na vojne a to mi bylo 20. Ale kazdej to ma jinak a pravda, nekdo to delat taky musi.

Vzhledem k tomu že už více než 17 let chodím na směny, tak mi to ani nepřijde. Na druhou stranu, zase mít v týdnu třeba tři dny volna není taky k zahození.

• Pozitivní 1
Vloženo
V ‎04‎.‎01‎.‎2018 na 14:08, kokta7 napsal:

Ten strejda Clint je stejně nejlepší...

Hoši jsem chcíplej, mám angínu jako trám.

Vloženo

Stane, taky se podivej jak ses z tech nocnich za ta leta hubenej. [emoji23] Ja v tydnu volno nepotrebuji. A kdyz si presto potrebuji neco zaridit, tak stejne muzu v pracovni dobe.
Ale pokud si zvykly, proc ne, ale pocitas s tim ze se dozijes o par let mene? [emoji23]

Vloženo (editace)

Je to na hovno, musim si brát na pár dnů dovolenou, pač bejt jenom na nemocenské, bral bych KinderPetra dvouměsíční plat :D 

Editováno: , autor: Clint
Vloženo
před 17 hodinami, Petrrr napsal:

Stane, taky se podivej jak ses z tech nocnich za ta leta hubenej. emoji23.png Ja v tydnu volno nepotrebuji. A kdyz si presto potrebuji neco zaridit, tak stejne muzu v pracovni dobe.
Ale pokud si zvykly, proc ne, ale pocitas s tim ze se dozijes o par let mene? emoji23.png

No tak klasický dvanáctky dělám teprve necelý rok, před tím to bylo možná horší - vstávat ve tři, nebo jít spát o půl druhé. Navíc noční mám v turnusu maximálně tři za sebou.

Jestli tady budu o nějaký rok kratší dobu ?  Tím se teda netrápím.

Vloženo

8 mám v PC - když jsem byl akční a chtěl jsem upgradovat na 10 tak po třetím pokusu a půlhodině čekáni a restartu jsem to raději vzdal a zrušil inicializační aktualizaci. V noťasu mám 10 a po jedné z aktualizací se mi změnil ovládací jazyk na AJ, zaboha se mi nedaří to z něj dostat. Holt Microsoft. Hlavně že je tam Cortana....

Vloženo

Kdyz jsem pred pul rokem skladal new PC tak jako mezistupen se instalovaly 8micky, ty jsem mel i na starem PC. Na starem PC startovaly snad 5minut. Na novem i kdyz to neni vubec orezavatko PC a ma 270 GB SSD disk tak na nem 8micky startovaly 2 min. Po upgradu na 10 startuje PC 10s. Mam je v i praci uz nejaky rok a nemohu rict kriveho slova a to u toho sedim v prumeru 9h everyday.
Pawouk jako dinosaurus z druhohor ( jako vzdy a ve vsem) pro nej musi byt sok kdyz do ted mel W98 a Pentium 300 to je mi jasne. [emoji23]

Vloženo

Stane, vse byla nadsazka. Znami policajti co delaji 12tky. Tak jak pises z meho pohledu jde jednou do prace a snad zbytek tydne je doma. Kolikrat mi to tak prijde. Ze je vic doma jak v praci. Taky rika ze by denne delat 8micky nemohl.

No nebo mam znamou policajtku v Praglu na operacnim na centrale ta dela 24h. Jde jednou do prace a pak je 3 nebo kolik dni doma. Az tak se nudi, ze v tech dnech co ma volno si chodi privydelavat jako servirka v tech lepsich restauracich. Ted byla na Silvestra za 250 cista ruka na hodinu.

Vloženo
před 6 hodinami, stanmar napsal:

V noťasu mám 10 a po jedné z aktualizací se mi změnil ovládací jazyk na AJ, zaboha se mi nedaří to z něj dostat... 

Vem ho ma sraz, nastavím ti to. Taky se mi to stalo. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...