Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
před 38 minutami, Clint napsal:

Koukal jsem na tu novou Insignii a ta vypadá luxusně, do té bych klidně šel, ani by mi nevadilo, že je Opel luxusní značka pro východní Němce :D 

Untitled.thumb.png.fc540b0f0f528e01ea4e4965048611a6.png

Editováno: , autor: Sabiza
  • Pozitivní 1
Vloženo

Kdy jsem kupoval auto mohl jse vybrat Astru , kterou delaji mi kolem baraku. Vybral jsem Skodovku . Opla nechci. Kvalita pracovni sily je vysoka ale opla nechci. tovarnu opla vidim z baraku :)

• Pozitivní 1
Vloženo

Pracoval jsem v korejské firmě a občas jsem jezdil hnujdem a kijou :)  . Nic moc. Občas měl jsem pocít že mé mala cecetka jezdi líp. Jde mi na zrychlení :) . Cecetka byla mala a měla maly motorek. Líp bude kdyby jste neptali kolik kubických centimetrů měl motorek :D

Octavka je kralovnou v řadě Compact auto :)

• Pozitivní 1
Vloženo

Ten interier v i30 alebo i40 je pre mna tragedia. V i40 to vyzerá ako keby dali bankomat do palubovky :-)

Holt Ázijský dizajn no.

• Pozitivní 2
Vloženo

Do nejlepších kombíků nikdy. Ten design se ve mě totálně ekluje a ještě ta jejich namachrovaná kampaň.

Samo mám rád koncernové vozy. Taky jsem tady na fóru.... :-) Třeba Dacii fandím! Na nic si nehraje, dobře nabízí to do má, to jest cena a celkem obstojná technika (i když 20 let zpět)

• Pozitivní 2
Vloženo
před 4 minutami, Sabiza napsal:

To je sice pěkné, ale Tesla, pokud vím, stále nemá plně autonomní řízení, takže borec je spíše debil. :D Dobře mu tak.

P100d uz ma pripaveny kamery

Vloženo

Tiež som sa kedysi dotackal do auta a trochu v ňom prespal.

Ale keď ja som autu povedal, dovez ma domov, žiaľ nič sa nestalo. :blink:

Vloženo
před 1 hodinou, Jao napsal:

Ten interier v i30 alebo i40 je pre mna tragedia. V i40 to vyzerá ako keby dali bankomat do palubovky :-)

Holt Ázijský dizajn no.

Přesně, prostě hnusnej a arogantní korejec :D

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...